:
Käyntiosoite Rastaanpesä 2
02620 ESPOO
Puhelin 0500 428 716
Internet http://www.kodinkivi.fi
Sähköposti
Y-tunnus 1346732-0

Toimiala

Laatoitustöitä, rakennuspalveluja

Kuvaus

Kauttamme luonnonkiven asennus ja myynti, materiaaleina esim. graniitti ja marmori. Luonnonkivipinnat vaativiinkin saniteettitiloihin ja pesutiloihin. Olemme erikoistuneet luonnonkiviasennuksiin sekä laatoitustöihin ja olemme toimineet jo vuodesta 1987. Meiltä ajankulua kestävät, hyvännäköiset pihatyöt ja julkisivutyöt. Teemme myös pihasuunnitteluja. Toimimme pääkaupunkiseudulla.. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Lisätietoa Kodin Kivipiste on luonnonkiviasennuksia, laatoitustöitä sekä rakennustöitä tekevä yritys Espoossa. Yrittäjä jalokiviseppä Antti Savonjousi tekee esimerkiksi takan ja seinien verhouksia eri kivimateriaaleista sekä luonnonkivilattioita 20 vuoden kokemuksella. Tarvittaessa käytetään myös aliurakoitsijoita. Asiakas voi valita materiaalin valikoimistamme, jotka käsittävät eri yhteistyökumppaneidemme kivituotteita; Graniittia, marmoria sekä liuskekiviä, tai hankkia mieleisensä muualta.

Asiakkaitamme ovat niin hotellit, yksityiset kuin yrityksetkin lähinnä Uudellamaalla. Esimerkiksi Helsinkiläisen loistohotelli Kämpin kaikki vanhan puolen ja Kluuvikadun puoleiset kylpyhuoneet ovat käsialaamme. Olemme myös toteuttaneet Tulikivi Oy:n Bulevardin myymälän lattiakuvioinnin sekä Hotelli Kalastajatorpan sisääntulon kompassikuvion.

Myymälää ja myyntinäyttelyä meillä ei tällä hetkellä ole, koska päivämme kuluvat asiakkaiden kohteita rakentaessa. Asiakaskäyntejä kivimallien kera toki teemme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Teemme työmme hyvin ja laadulla.

Suomalaiset työntekijät ja siisti työnjälki. Älä unohda kotitalousvähennyksen tuomaa etua!

Yhteystiedot

KodinKivipiste - Toimitusjohtaja
Antti Savonjousi

0500 428 716


Tuotteet ja palvelut

Palveluitamme

kivityöt, kylpyhuoneremontti, luonnonkivi, luonnonkiviasennukset, marmorilaatat, rakentaminen, sisustustyöt

Kohderyhmäämme kuuluvat

saniteettitilat, tulisijat, kylpyhuone, luonnonkivipinnat

Käyttämämme materiaali on

rakennuskivet

Toimimme alueilla Espoo, Helsinki
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus