Käyntiosoite Asematunneli
00100 HELSINKI
Puhelin (09) 681 1640
Faksi (09) 6811 6464
Internet http://www.kuvatehdas.fi
Sähköposti
Y-tunnus 0598924-1

Toimiala

Valokuvausliike

Kuvaus

KUVATEHDAS kaikki kuvasta. Digikuva, sisustustaulu ja julistekuva. Värifilmin kehitys, diafilmin kehitys ja mustavalkofilmin kehitys. Valokuva dia, nega, tiedosto, cd muistikortilta. Painatuspalvelu t-paitaan, mukiin, palapeliin, ostoskassiin, hiirimattoon, tai vaikka ruokalappuun tallennukset cd:lle. Kuvakirja PDF-tiedostosta. Passikuvat, viisumikuvat, henkilökuva, muotokuva, tuotekuvaus ja yo-kuvaus.

Lisätietoa AVOINNA joka päivä Ma-Pe 08.00-20.00, La 10-18, Su 12-16


Filmin kehitys, Julisteet, Kortit, Kuvakirja, Kuvankäsittely, Kuvat, Lahjaksi, Mukit, Painatus

Tee kuvatilaus nettiselaimella http://tilaus.kuvatehdas.fi/sections/printsorderv2/ tai lähetä kuvat suoraan sähköpostin liitetiedostoina qss@kuvatehdas.fi. Valmiit kuvat voit noutaa liikkeestämme Helsingin Asematunnelista, tai tarvittaessa lähetämme ne kotiisi.
Hääkuva, Henkilökuva, Juliste, Kalenteri, Kehitys, Kuvakirja, muistokuva, Muotokuva, mustavalko, Mustesuihku, Suurkuva, valokuva-albumi, valokuvakirja, Ylioppilaskuva

Kuvat CD:lle

Filmin kehitys, Kuvat

Tallennamme tai voit tallentaa itse CD:lle digikamerakortit jopa odottaessa 5,-. Tallennamme eri veloituksista CD:lle myös negat, kuvat ja diat, edullisimmin kehityksen yhteydessä.
CD, muistikortti, skannaus, tallennus

Filmin kehitys

Käytössämme on sekä normaali C-41 värifilmin kehitys, E-6 Diafilmin kehitys että normaali mustavalkofilmin kehitysprosessit. Kehitämme kaikki filmit 135mm ja rulla 120 paikan päällä, mikä takaa nopean palvelun jokaisena arkipäivänä.

Internetsivut

Muut internetsivut http://www.passikuvat-helsinki.fi