:
Käyntiosoite Eteläranta 4 B
00130 HELSINKI
Postiosoite PL 15
00131 HELSINKI
Puhelin 020 79 100
Faksi 020 791 4500
Internet http://www.berner.fi
Sähköposti
Y-tunnus 0107011-5
Suomen Yrittäjien jäsen Kauppakamarin jäsen


Toimiala

Yleistukkumyyntiä, teollisuuden raaka-aineita

Kuvaus

Berner Osakeyhtiön toimialoina ovat kodin tunnetut tuotemerkit: autonhoito, maatalous, kauneus ja terveys, tutkimus, trukit, urheilu ja vapaa-aika.

Lisätietoa Arvot
Bernerin arvot ovat muodostaneet toimintamme perustan jo 1880-luvulta alkaen. Perusarvomme ovat työ, rehellisyys ja ihminen. Nojaamme perusarvoihimme kaikessa toiminnassamme niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Työ
Yrityksemme perusta on työntekijöidemme tekemä työ. Kaikki työ yrityksessämme tulee olla arvokasta, merkityksellistä sekä tuottavaa. Työtoiminta perustuu yrittäjyyteen, ja jokaisella tulee olla mahdollisuus oman työnsä hyvään hallintaan.

Rehellisyys
Kaiken toiminnan yhtiössä, niin suhteessa asiakkaisiin, päämiehiin, muihin yhteistyökumppaneihin kuin henkilöstöönkin tulee perustua rehellisyyteen. Rehellisyydellä tarkoitamme luotettavaa, oikeudenmukaista, tasapuolista, ennustettavaa ja avointa toimintaa.

Ihminen
Yrityksemme menestyy, jos työntekijämme menestyvät. Työntekijämme ovat ihmisinä tasa-arvoisia, asemastaan riippumatta. Pidämme huolta ja välitämme työntekijöistämme. Uskomme heidän mahdollisuuksiin ja kehittymiseen.

TOP Tuotekehitys, osto ja prosessit
Berner Osakeyhtiö kuuluu Suomen johtaviin kosmeettisten ja henkilökohtaisen hygienian tuotteiden sekä ammattikäyttöön tarkoitettujen pesu- ja puhdistusaineiden valmistajiin.

Heinäveden tehtaalla valmistetaan omia, kotimaisia päivittäishygienia- ja kosmetiikkatuotteita, pesu- ja puhdistusaineita sekä kodin - ja puutarhan torjunta-aineita.

Omien tuotemerkkien tuotekehitys ja tehtaiden keskitetty ostotoiminta on Helsingin Herttoniemessä.

Logistiikkapalvelut
Berner Osakeyhtiö kattaa kuluttajatuotteiden ja suurkuluttajatuotteiden varastoinnin ja jakelun oheispalveluineen.

Logistiikkakeskus sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa Vantaan Viinikkalassa. Uudessa ja modernissa 20 000 m2:n kokoisessa varastotilassamme voimme normaalituotteiden lisäksi varastoida huomattavan määrän palavia nesteitä. Käytössämme on nykyaikaisinta varastotekniikkaa ja kehittynyt ohjausjärjestelmä.

Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus