:

RALA

RALA · Helsinki

Hakuehdolla RALA löytyi yhteensä 5 yritystä.

Hattulan Rakennus ja Kattotyö HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta, kattoturvallisuustuotteita, kattotöitä

Olemme Orima Tuote Oy:n jälleenmyyjä ja kattoihin erikoistunut rakennusliike Hämeenlinnasta. Kattourakoinnissa alaamme on kaikkien kattojen asennukset. Toimimme Weckman Steel ja Icopal Oy:n valtuuttamana kattojen asennusliikkeenä. Peltikaton maalaus ja pinnoitus, sekä paanukattojen tervaus ovat erikois osaamistamme. Teemme myös vaativat kupari- ja peltityöt omalla peltiverstaallamme toimipaikassamme. Kalustoomme kuuluu mm. nostokoriauto ja erikoispesukalustoa.

Toimialue:Helsinki
Standardi:Rala pätevyys
 

Uudenmaan Rakennus- ja Maalauspalvelu Oy HELSINKI

Saneerausyritys, korjausrakentamista

Uudenmaan Rakennus- ja Maalauspalvelu Oy on erikoistunut korjausrakentamiseen. Erikoisosaamistamme ovat kosteusvauriokorjaukset. Kauttamme myös sähkötyöt (S2 sähköpätevyys), LVIS-asennus ja -suunnittelu. Olemme Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry jäsenyritys.

Sijaintikunta:Helsinki
Standardi:RALA
 
 

ML Betonivahvistus Oy - Injektointi VANTAA

Betonitöitä

Yritys on perustettu 1994. Olemme erikoistuneet betonirakenteiden korjaamiseen, pinnoittamiseen ja erityisesti injektointiin. Lisäksi teemme autohallien ja teollisuuslattioiden sauma- ja betonikorjauksia. Asiakkaina ovat yksityiset, yritykset ja taloyhtiöt. Yhteensä satoja asiakkaita. Yritys on laatujärjestelmän (RALA)jäsen.

Toimialue:Helsinki
Standardi:RALAn jäsenyritys
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus