:

Asuntoja

Asunto · asunnot · asuntoja · Helsinki

Hakuehdolla asuntoja löytyi yhteensä 183 yritystä. Tulokset 1—20:

Huoneistohotelli Gella Oy HELSINKI

Majoituspalveluja, hotellipalveluita

Huoneistohotelli Gella Oy on kohta kahdenkymmenen vuoden ajan tarjonnut täysin kalustettuja ja varustettuja korkeatasoisia huoneistoja liikematkustajien tarpeita ajatellen. Pidempään Helsingissä viipyvät vieraat arvostavat kotia, jossa voi elää tasokkaasti mahdollisimman normaalia elämää. Olemme myös sinua varten, kun omassa kodissasi sattuu esim. vesivahinko tai joudut putkiremontin vuoksi muuttamaan pois kotoasi. Kysy putkiremonttiasiakkaan erikoishintoja.

Palvelu:väliaikainen asunto, kalustettu asunto
Sijaintikunta:Helsinki
Toimialue:Helsinki
 

Kruunuasunnot Oy HELSINKI

Vuokra-asuntoja

Kruunuasunnot Oy on asuntojen ja asumisen kehitysyhtiö, jonka emoyhtiö on valtio-omisteinen Governia. Omistamme 170 rakennusta, joissa on noin 2 300 asuntoa 23 paikkakunnalla Raaseporin Dragsvikista Sodankylään. Kruunuasunnot Oy on keskeisillä paikkakunnilla toimiva monipuolinen turvallisen asumisen tekijä. Asuntokantamme ja palvelumme vastaavat asukastarpeisiin ja kehitämme omistaja-arvoa. Kruunuasunnot Oy tarjoaa koteja erilaisiin asumistarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Sijaintikunta:Helsinki
Hakusana:asunnon vaihto, asunnon vuokraus, vuokrattavia asuntoja, asuntoja, asuntojen vuokrauspalvelu, asunto vuokralle, vuokrattava asunto, asuntojen myynti, asuntojen vuokraus, asuntojen vuokrausta
Yhteystiedot: Helsinki, Raasepori, Pia Uusikartano-Alatalo
020 743 2963

 
 

LKV Tuija Hurme Oy VANTAA

Kiinteistönvälitystä

Takanamme on jo lähes 30 työntäyteistä vuotta omassa kiinteistönvälitystoimistossa. Uutteruus, sinnikkyys, inhimillisyys ja rehellisyys on palkittu tuhansilla tyytyväisillä asiakkailla. Onnistuneelle asuntokaupalle tärkein edellytys on hyvä kiinteistönvälittäjä. Oikea hinta asunnosta sekä hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästetään aikaa ja rahaa. Ota yhteyttä, laitetaan Sinunkin asuntoasiasi rullaamaan nopeasti, varmasti ja vaivattomasti!

Palvelu:asunnon myynti
Toimialue:Helsinki
 

Sato TAMPERE

Vuokra-asuntoja

Koti kuten haluat! SATOn liiketoiminta perustuu asiakastarpeiden ymmärtämiseen. Vain asiakasta aidosti kuuntelemalla pystymme parantamaan tarjontaamme ja palveluamme. Palvelulupauksemme on 'Koti kuten haluat' ja se ohjaa kaikkea tekemistämme. Haluamme paitsi tarjota asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaavia koteja, myös tarjota heille parasta mahdollista asiakaspalvelua.Tarjoamme asuntoja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.

Palvelu:asunnot, vapaat asunnot, asunnot pirkanmaa, uudet asunnot, Helsinki, asunnon vuokraus
 
 

Open Market Kiinteistönvälitys HELSINKI

Kiinteistönvälitystä

Open Market Kiinteistönvälitys toimii valtakunnallisesti Helsingistä Ouluun. Hyvin konseptoitu ja laadukas kiinteistönvälitys on tärkein syy menestymiseemme. Jokainen työntekijämme toimii hyvän kiinteistönvälitystavan mukaan. Ota Yhteyttä!

Palvelu:Asunnon myyminen
Sijaintikunta:Helsinki
Aihepiiri:Asunnon ostaminen
 
 

Arkkitehtitoimisto Petäjä Oy HELSINKI

Arkkitehtisuunnittelua

Arkkitehtitoimistomme palveluihin kuuluvat mm. pientalosuunnittelu, rakennus- ja CAD-suunnittelu.

Palvelu:vapaa-ajan asuntojen suunnittelu
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Arkkitehtitoimisto Mirja ja Pekka Koski-Lammi Oy HELSINKI

Arkkitehtisuunnittelua

Korkeatasoista arkkitehtisuunnittelupalvelua. Toimintamme perusajatuksena on tarjota korkeatasoista, asiakkaidemme tarpeet ja tavoitteet huomioonottavaa suunnittelupalvelua. Toimistomme perusvahvuus on molempien osakkaiden aktiivinen osallistuminen kaikkiin suunnitteluprojekteihimme. Suunnittelutehtävän onnistuminen on usein todennettavissa vasta vuosien päästä asiakkaan tyytyväisyytenä sekä toiminnallisena ja teknisenä kestävyytenä.

Hakusana:asunnot majoitusrakennukset
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Oy Rakennuspartio HELSINKI

Rakennuspalveluja

Monimuotoista rakentamista vuodesta 1958. Korjaus- ja uudisrakentaminen, teollisuusrakentaminen, KVR-urakoinnit. Toteutamme monimuotoista korjaus- ja saneerausrakentamista, sekä asunto-, teollisuus- ja julkishallinnon rakentamista nykyaikaisen ja tehokkaan työkaluston ja ammattitaitoisen henkilöstön avulla. Alkutaipaleesta lähtien olemme suuntautuneet peruskorjausten ja saneeraustöiden toteutuksiin. Näinä päivinä yritys onkin alan vahva ja tunnustettu erikoisosaaja.

Palvelu:myytävät asunnot
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Jouko Nuutinen Oy Lkv HELSINKI

Kiinteistönvälitystä

Jouko Nuutinen Oy LKV on kokenut ja luotettava kiinteistönvälitystoimisto, jolla on pitkä ja kattava kokemus asuntojen ja kiinteistöjen välityksestä pääkaupunkiseudun alueella. Jos olet ostamassa uutta tai harkitsemassa nykyisen asuntosi myyntiä, ota yhteyttä alueesi ykkösvälittäjään! Tarjoamme toimeksiantajillemme laajan kontakti-verkostomme lisäksi näkyvyyden mm. maan seuratuimmissa sähköisissä asuntokauppa paikoissa Etuovi.comissa sekä Oikotie.fissä.

Sijaintikunta:Helsinki
Palvelu:asuntoja, myytävät asunnot
 
 

Arkkitehtitoimisto Juha Tuhkanen Oy HELSINKI

Arkkitehtisuunnittelua

Arkkitehtitoimisto Juha Tuhkanen Oy tuottaa Helsingin seudun asiakaskohteissaan laadukkaat ja yksilölliset omakotitalot, rivitalot sekä kerrostalot. Tämän lisäksi olemme suunnitelleet myös vapaa-ajan rakennuksia, päiväkoteja sekä vanhusten asuntoja ja opiskelija-asuntoja. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme myös kotisivujemme kautta!

Hakusana:asunto
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Tila- ja kalustesuunnittelu Talentti HELSINKI

Taideteollisuutta

Kun aika ja omat ideat loppuvat, voit kääntyä ammattilaisen puoleen. Tila- ja kalustesuunnittelu Talentti toimii pääkaupunkiseudulla ja palvelee sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Talentti tarjoaa kestävän kehityksen periaatteella toimivan sisustussuunnittelijan, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat tila- ja kalustesuunnittelu.

Hakusana:asunnon stailaus
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Lotta Svärd Säätiö - Lotta Svärd Stiftelsen HELSINKI

Säätiö, järjestö

Lotta Svärd Säätiön juuret ovat noin 240 000-jäsenisessä Lotta Svärd -järjestössä. Tärkeä osa säätiön tämän päivän toimintaa on kuntouttaa ja avustaa entisiä lottia.

Sijaintikunta:Helsinki
Hakusana:asunnon vuokraus
 
 

Paimion kaupunki - Kunta-asunnot Oy HELSINKI

Asuntoja

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Kirsi Kytö LKV ESPOO

Kiinteistönvälitystä

Kirsi Kytö, Kiinteistönvälittäjä LKV Toimin Pääkaupunkiseudun, Itä-Uusimaan, Länsi-Uusimaan ja Keski-Uusimaan alueilla. Olen perehtynyt uudiskohde- ja kiinteistökauppaan. Olen noin 10 vuotta alalla toiminut tarkka ja nopea ammattilainen. Parasta työssäni on se, että saan olla ihmisten kanssa tekemisissä sekä työn monipuolisuus. Ota rohkeasti yhteyttä!

Palvelu:asunnon myynti
Toimialue:Helsinki
 
 

Helsingin OP Pankki Oyj HELSINKI

Pankki, pankkitoimintoja

Yhteystiedot: Henkilöasiakkaat, Asunto- ja muut luotot
010 255 9016

OP Private Helsinki, Sopimusasiakkaat
010 255 6600

 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Helsingistä:

Tuotteet ja palvelut Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus