:

Autovuokraamot

Autovuokraamo · autovuokraamot · autovuokraamoja · Helsinki

Hakuehdolla autovuokraamot löytyi yhteensä 15 yritystä.

 

Finn-Rent Oy HELSINKI

Autovuokraamo

Kruununhaka FINN-RENT OY finnrent@finn-rent.fi Maurinkatu 16, 00170, Helsinki Puhelin (09) 135 5919, (09) 135 2604 Fax (09) 135 5616 Lauttasaari FINN-RENT OY finnrent@finn-rent.fi Lauttasaarentie 52, 00200, Helsinki Puhelin (09) 677034 Fax (09) 135 5616

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Matkapörssi Oy HELSINKI

Matkatoimisto

Palveleva matkatoimisto kaukokaipuuseen tai pienempään hemmotteluun. Meiltä saat kätevästi makoisan rantaloman tai kulttuuri- tai ostosmatkan Euroopan vanhoihin kaupunkeihin. Haaveiletpa pitemmästä vierailusta tai pikaisesta pistäytymisestä, saat aina ammattitaitoista apua. Tutustu lähemmin kotisivulinkkimme kautta! Tervetuloa! Asiakaspalvelu vain netissä ja puhelimitse. Puhelinmyynti: ma-pe klo 09.00-17.00.

Palvelu:autonvuokrausta
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Caseshop J L Kuljetus- ja suojalaatikot TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Pakkausten valmistaja

Valmistamme mittatilaustyönä kuljetuslaatikot, räkit, lentolaukut (flight cases), tarvikkeet ym. Vuokraamme myös autoja orkestereiden käyttöön. Tervetuloa!

Palvelu:autovuokraamo
Toimialue:Helsinki
 
 

Easy Rent Helsinki HELSINKI

Autovuokraamo

Tarvitsetpa pikkuautoa kaupunkiin tai farmaria mökkireissulle, Easyrentiltä löydät sopivan menopelin. Helppo ja halpa tapa vuokrata auto. Meiltä sekä henkilöautot että pakettiautot.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Investica Oy ESPOO

Autojen vuokrausta

Pakettiautovuokraus.fi on Espoon Leppävaarassa toimiva vuonna 2003 perustettu pakettiautojen vuokraamiseen erikoistunut autovuokraamo. Edullisten hintojemme lisäksi meille on tärkeää asiakkaan tyytyväisyys autoihimme ja palveluumme. Siksi uskallamme väittää omaavamme Espoon parhaan hinta/laatu -suhteen! Palvelemme jokaisena päivänä. Pakettiautojen nouto- ja palautusajat ovat ma-pe 8-9, 12-13, 16-17 tai 20-21, la-su 9, 17 ja 21. Ei jatkuvaa päivystystä joten saavuthan sovittuun aikaan

Palvelu:autovuokraamo Espoo, autovuokrausta Espoo
Toimialue:Helsinki
 
 

Elämysvuokraamo Fast Motors Oy HELSINKI

Autovuokraamo, elämystoimintaa

Elämysvuokraamo Fast Motors Oy on Suomen suurin erikois- ja urheiluautovuokraamo. Fastmotors tarjoaa vauhdinnälkäisille ja elämysten ystäville erilaisia urheilu- avo-, edustus- ja erikoisautoja, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Myös muut erikoisemmat kulkuneuvot kuten vesijetit, moottorikelkat, moottoripyörät, Limousiinit, Luxus-jahdit, helikopterit sekä lentokoneet kuuluvat kalustoomme.

 
 

Autovuokraamo Orent Oy HELSINKI

Autovuokraamo

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Autoalerent HELSINKI

Autovuokraamo

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

SIXT HELSINKI

Autovuokraamo

 
 
 
 
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Helsingistä:

Toimialat Helsingistä:

Tuotteet ja palvelut Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus