Hoitokodit

Hoitokoti · hoitokodit · hoitokoteja · Helsinki

Hakuehdolla hoitokodit löytyi yhteensä 19 yritystä.

Asumispalvelukeskus Wilhelmiina HELSINKI

Hyvinvointipalveluja, asumispalveluita, hoivapalvelua

Wilhelmiina on erikoistunut asumis-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin sekä hyvinvointi- ja liikuntapalveluihin.

Toiminimi:hoitokoti
Palvelu:Helsinki
Sijaintikunta:Helsinki
 

Palvelukoti Sofia HELSINKI

Palvelukoti, vanhusten palveluasumista, hoivapalvelua

Palvelukoti Sofia on Vanhustyöyhdistys Sofia ry:n perustama ja ylläpitämä palvelutalo, joka sijaitsee Laajasalossa Helsingissä. Palvelukoti on perustettu Rudolf Steinerin antroposofisten virikkeiden pohjalta parantamaan vanhusten elinolosuhteita ja yhteiskunnallista asemaa. Palvelukoti Sofia tarjoaa vanhusten asumispalveluja.

Sijaintikunta:Helsinki
Palvelu:Vanhusten hoitokodit
 
 

Lauttasaaren Senioritalo HELSINKI

Asumispalveluita, vanhusten palveluja

Ammattitaitoista apua ja huolenpitoa palvelutalossa, merellisessä maisemassa, ikääntyville helsinkiläisille jo vuodesta 1975. Toimintamme tavoitteena on tukea ja edistää palvelujen avulla asukkaiden fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn säilymistä ja itsenäistä kotona asumista.

Palvelu:hoitokoti
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Palvelukoti Rantakartano HELSINKI

Vanhusten palveluja

Palvelukoti Rantakartano sijaitsee Helsingin Vuosaaressa, luonnonkauniilla paikalla lähellä merta. Rantakartano tarjoaa asukkailleen turvallisen kodin, jossa saa yksilöllistä ja kokonaisvaltaista hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Haluamme taata asukkaillemme edellytykset hyvään elämään sallivassa ja arvostavassa ilmapiirissä. Hoivakodissamme on 20 asukaspaikkaa. Rantakartanossa on mahdollista saada myös lyhytaikaista

Palvelu:hoitokoti
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Yrjö ja Hanna Kodit - Yrjö&Hanna Oy HELSINKI

Hoivakoti

Hyvinvointia yksilöllisesti! Palveluasunto on oma koti, johon tuodaan omat tavarat ja tutut elämäntavat. Avuksi ja tueksi tarjoamme asumis-, hoiva-, tuki- ja turvapalvelut yksilöllisen tarpeen mukaan. Palvelutalosta löytyy helposti samanhenkistä seuraa ja mielekästä yhteistä tekemistä. Asukkaat voivat olla ikäihmisiä,vammautuneita, pitkäaikaissairaita, kehitysvammaisia tai muita arkitoiminnoissaan apua tarvitsevia ihmisiä. Voit hakea asumistukea sekä kotitalousvähennystä. Tervetuloa tutustumaan.

Palvelu:hoitokoti
Sijaintikunta:Helsinki
Yhteystiedot: Hanna-koti, Helsinki, Raili Mustonen
0207 429 877

 
 

Suomen Kukkasrahasto Ry HELSINKI

Vanhusten palveluja

Suomen Kukkasrahasto ry:n ylläpitämä Palvelukoti sijaitsee Helsingin Katajanokalla. Se on tarkoitettu yli 60-vuotiaille henkilöille. Palvelukodissa asumista tuetaan peruspalveluin.

Sijaintikunta:Helsinki
Palvelu:vanhusten hoitokoti
 
 

Hoitokoti Päiväkumpu Oy HELSINKI

Hoitokoti

Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa ympärivuorokautisia elämäniloa tuottavia hoito- ja hoivapalveluja turvallisissa ja kodinomaisissa ryhmäkodeissa. Viihtyisä hoitokoti on tarkoitettu päivittäisissä toiminnoissaan apua tarvitseville asukkaille.

Sijaintikunta:Helsinki
Palvelu:vanhusten hoitokoti
 
 

Villa Consulting Oy ESPOO

Hoivapalvelua

Yritys omistajineen on tunnettu laajalti vanhus- ja dementiatyössä sekä pitkänlinjan naisyrittäjinä. Olemme kysyttyjä kouluttajia, innoittajia ja sosiaali- ja terveydenhuoltoalan työyhteisöjen valmentajia.

Palvelu: hoitokoti
Toimialue:Helsinki
 
 

Hoivakoti Mamma Mia LAITILA

Hoitokoti

Hoivakoti Mamma Mia tarjoaa kodinomaisen, lämminhenkisen ja turvallisen lyhyt- tai pitkäaikaishoivapaikan myös muistihäiriöisille vanhuksille. Toiminnan lähtökohtana ovat asiakkaiden tarpeet ja odotukset. Arvoina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, asiakkaan omien voimavarojen tukeminen ja oikeudenmukainen ja tasa-arvoinen kohtelu. Vastaava hoitaja / Tiedustelut Maija Nuto, puh. 0400 386 844

Toimialue:Helsinki
 
 

Helsingin sosiaalivirasto - Dementiakoti Emma HELSINKI

Hoitokoti, asumispalveluita, julkisia palveluita

Dementiakoti Emma on 16-paikkanen ryhmäkoti. Tavoitteena on tarjota leppoisaa, turvallista ja kodinomaista asumista keskivaikeasti tai vaikeasti dementoituneille vanhuksille.

Sijaintikunta:Helsinki
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Helsingistä:

Toimialat Helsingistä:

Tuotteet ja palvelut Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.