:

Ilmalämpöpumppuja

Ilmalämpöpumppu · ilmalämpöpumput · ilmalämpöpumppuja · Helsinki

Hakuehdolla ilmalämpöpumppuja löytyi yhteensä 12 yritystä.

LVI ja Rakennus Vuorenmaa Oy VANTAA

Saneerausta, LVI-töitä

LVI ja Rakennus Vuorenmaa Oy (ent. Ilmastointi Jarno Vuorenmaa) on v. 2003 perustettu, pääkaupunkiseudulla toimiva ilmastointi- putki- ja saneerausalan yritys. Kiitos tyytyväisten asiakkaidemme sekä ammattitaitoisen henkilökunnan, olemme pystyneet laajentamaan toimintaamme. Toteutamme tänäpäivänä kaikenkokoiset projektit, aina pienistä huoneistosaneerauksista isompiin teollisuus- ja asunto-osakeyhtiöprojekteihin asti.

Palvelu:ilmalämpöpumppujen asennus
Tuotemerkki:Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput
Toimialue:Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen
 
 

Sähköasennus Tuomala Oy HELSINKI

Sähkötöitä

Meillä on yli 10 vuoden kokemus vaativistakin sähkötöistä. Meiltä saat kaikki tarvittavat sähkötyöt uudis- ja saneerauskohteisiin. Asiakkaitamme ovat pääasiassa omakotitalot, rivitalot, vapaa-ajan asunnot, liiketilat ja erilaiset hallit, mutta toki teemme töitä muihinkin kohteisiin.

Sijaintikunta:Helsinki
Toimialue:Helsinki
Tuote:ilmalämpöpumput
 
 

VP-Euroref Oy HELSINKI

LVI-asennusta

Tukesin rekisteröimä kylmäkoneurakoitsija ja Suomen Kylmäliikkeiden liitto ry:n jäsen. Toimialueenamme on kylmäkoneiden myynti, asennukset ja niiden huollot. Meiltä myös ilmalämpöpumput sekä vesi-ilmalämpöpumput asennuksineen.

Palvelu:ilmalämpöpumppuja
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Laajasalon Sähköpalvelu Oy HELSINKI

Sähkötöitä

Laajasalon Sähköpalvelu Oy:ltä saat luotettavaa sähköalan palvelua. Olemme monipuolinen sähköalan yritys ja tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua sähkösuunnittelusta toteutukseen. Toteutamme teollisuuden sähköasennuksia sekä erilaisten myymälöiden asennuksia asiakkaiden tarpeiden toiveiden mukaisesti. Sähkötyöt joustavasti ja asiakaslähtöisesti niin yrityksille kuin yksityisille. Meiltä saat turvalliset sähköalan työt sekä ilmalämpöpumppujen asennukset ammattitaidolla.

Palvelu:ilmalämpöpumput
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Mestarihuolto Ky HELSINKI

LVI-asennusta, ilmalämpöpumppuja

Olemme erikoistuneet kylmälaitteiden huoltoon ja asennuksiin sekä ilmalämpöpumppujen myyntiin että asennukseen pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo, Vantaa) alueella. Toimitamme laadukkaat kylmäratkaisut asiakkaillemme asennuksineen. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Daikin, Mitsubishi, Fujitsu ja ZIBRO. Muista kotitalousvähennys! Kysy lisää tuotteistamme ja palveluistamme!

Sijaintikunta:Helsinki
Tuote:ilmalämpöpumppu
 
 

Lämmin Talo Oy HELSINKI

Lämmitysjärjestelmiä

Lämmin Talo Oy:n valikoimaan kuuluvat korkeaa teknologiaa edustavat Sanyon, Hitachin ja Innovan ilmalämpöpumput. Kauttamme saat myös laadukkaat Sanyo ja Innova lämpöpumput vesikiertoiseen lämmitykseen sekä myymme myös ympäristöystävälliset KCC-aurinkolämpöjärjestelmät! Neuvoja lämpöpumpun valintaan saat sertifioidulta asiantuntijaliikkeeltä! Ota yhteyttä palvelemme ammattitaidolla lämmitysasioissa.

Palvelu:ilmalämpöpumput
Sijaintikunta:Helsinki
 

Muuta hakua

Tuotteet ja palvelut Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus