:

Järjestöt

Järjestö · järjestöt · järjestöjä · Helsinki

Hakuehdolla järjestöt löytyi yhteensä 175 yritystä. Tulokset 1—20:

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry - Turism- och Restaurangförbund rf HELSINKI

Elinkeinoelämän järjestö

MaRa on matkailu-, hotelli-, ravintola- ja elämyspalvelualan sekä niihin liittyvän hyvinvointipalvelualan edunvalvoja. MaRassa on 2 400 jäsentä, joilla on yli 5 500 toimipaikkaa. Itsenäisenä työmarkkinajärjestönä ja Elinkeinoelämän keskusliiton jäsenenä MaRa vastaa sekä elinkeino- että työmarkkinapoliittisesta edunvalvonnasta ja palveluista. Liitto tarjoaa jäsenilleen neuvonta- ja tiedotuspalvelujen lisäksi laajat jäsenedut!

Sijaintikunta:Helsinki
 

Nuoret Menestyjät HELSINKI

Järjestö

Nuorkauppakamareiden Nuoret Menestyjät projektissa etsitään 18–40 vuotiaita Suomenkansalaisia, jotka ovat saavuttaneet omassa elämässään ja urallaan merkittäviä tuloksia. Nuoria Menestyjiä palkitaan kahdesti, keväällä Vuoden Nuori Menestyjä- sekä syksyn Vuoden Nuori Johtaja – kilpailuissa Lähes kahdenkymmenen vuoden aikana kilpailuissa on palkittu menestyjä viittomakielisistä hip-hoppareista ja pelastusjohtajista professoreihin ja poliitikkoihin.

Sijaintikunta:Helsinki
 

Suomen Nuorkauppakamarit Ry HELSINKI

Järjestö

Nuorkauppakamari on kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille ihmisille.

Hakusana:Helsinki
Sijaintikunta:Helsinki
 

Helsingin seudun kauppakamari HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Elinkeinoelämän järjestö

Helsingin seudun kauppakamariin kuuluu 22 kunnan alueelta yli 6600 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä. Alueorganisaatio koostuu Espoon ja Vantaan toimistoista sekä Keski-Uudenmaan, Luoteis-Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan kauppakamariyksiköistä, jotka toimivat alueidensa elinkeinoelämän edunvalvojina. Helsingin seudun kauppakamarin tehtävänä on Helsingin seudun kasvun turvaaminen sekä alueen kuntien, julkisen sektorin ja elinkeinoelämän yhteistyön kehittäminen.

Sijaintikunta:Helsinki
 

Helsingin Yrittäjät ry HELSINKI

Elinkeinoelämän järjestö

Helsingin Yrittäjät ry on Helsingissä toimivien yritysten ja yrittäjien yrittäjä-, elinkeino- ja työnantajapoliittinen etu- ja palvelujärjestö. Dynaamisessa ja voimakkaasti kasvavassa järjestössä on n. 4700 jäsentä. Helsingin Yrittäjien keskeinen vaikuttamisen kohde on Helsingin kaupunki ja sen elinkeinopolitiikka.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Mark Suomen Markkinointiliitto - Finlands Marknadsförbund Ry HELSINKI

Elinkeinoelämän järjestö

MARK Suomen Markkinointiliitto r.y. perustettiin jo vuonna 1928. Heti alusta alkaen on MARKin kunnianhimoisena tavoitteena ollut kehittää ja parantaa suomalaista markkinointiosaamista. Lisäksi MARK pyrkii edistämään yhteistoimintaa niiden eri aloilla toimivien yhteisöjen, yritysten ja henkilöiden kesken, jotka näkevät markkinoinnin ja markkinointiosaamisen keskeisiksi menestystekijöikseen. MARKin tehtävänä on myös lisätä tietämystä markkinoinnista kokonaisuudessaan.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Suomen Yrittäjät ry HELSINKI

Elinkeinoelämän järjestö

Suomen yrittäjät ry parantaa yrittäjien asemaa, yrittämisen edellytyksiä sekä rakentaa Suomesta yrittäjyyden yhteiskuntaa.

Sijaintikunta:Helsinki
 

Havis Amandan Nuorkauppakamari - Helsinki ry HELSINKI

Järjestö

Havis Amandan Nuorkauppakamari on aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka tarjoaa jäsenistölleen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja itsensä kehittämiseen.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Metallityöväen Liitto ry HELSINKI

Ammattiyhdistystoimintaa

Metallialalla työskentelevien jäsenten etujärjestö. Vuonna 1899 perustettu Metallityöväen liitto on maan suurin teollisuuden ammattiliitto ja Suomen ammattiliittojen keskusjärjestö SAK:n jäsen. Aluetoimistojen yhteystiedot löydät sivulta www.metalliliitto.fi

Palvelu:järjestö
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Raittiuden Ystävät ry HELSINKI

Järjestö

Olemme Suomen vanhin paikallisten raittiusyhdistysten muodostama järjestö. Toimintaamme kuuluvat mm. erilaiset kampanjat kuten Anna Lapselle Raitis Joulu!, Selvinpäin Kesään! ja Kännikapina! Tuotamme myös päihdevalistusmateriaalia. Katso lisää www-sivuiltamme!

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Satalinnan Säätiö HELSINKI

Järjestö

Satalinnan Säätiö vuokraa opiskelija-asuntoja Helsingin ydinkeskustassa Kampissa. Satalinnan Säätiön vuokraamat asunnot ovat satakuntalaisille korkeakouluopiskelijoille tarkoitettuja vuokratasoltaan kohtuullisia opiskelija-asuntoja. Asunnot sijaitsevat Satalinnan Säätiön opiskelija-asuntolassa, Satakuntatalossa.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Paperiliitto ry HELSINKI

Järjestö, ammattiyhdistys

Paperiliitto on suomalaisten paperityöntekijöiden edunvalvoja ja ammattiliitto, joka on perustettu vuonna 1906. Liitto on Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestön SAK:n jäsenliitto. Paperiliitossa on 66 ammattiosastoa ja noin 42 000 jäsentä. Paperiliitolla on 65 ammattiosastoa ympäri Suomen. Lisätietoja löydät kotisivuiltamme www.paperiliitto.fi.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Suomen Lions-Liitto Ry HELSINKI

Järjestö

Lionsjärjestön toiminta perustuu vapaaehtoiseen työhön. Lionien palvelutoiminta kohdistuu nuorisoon, vanhusväestöön, sotien veteraaneihin ja muihin avun tarpeessa oleviin. Lionsjärjestö ei pyri korvaamaan yhteiskunnan peruspalveluja, vaan vapaaehtoistyöllä annetaan apua kohteisiin, jotka jäävät hoitamatta julkisin varoin. Tämä apu voi olla pienille ryhmille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää.

Palvelu:järjestö, järjestöt
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Psoriasisliitto Ry HELSINKI

Järjestö

Psoriasisliitto toimii psoriasista sekä nivelpsoriasista sairastavien palveluiden kehittäjänä, oikeuksien valvojana ja psoriasisyhdistysten keskusjärjestönä.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Pääkaupunkiseudun Hengitys ry HELSINKI

Järjestö

Edistää hengityselinsairaiden ja heidän läheistensä elämänlaatua. Sääntöjen mukaan yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on hengityssairauksien ja tuberkuloosin vastustaminen työskentelemällä ennaltaehkäisyn, hoidon, kuntoutuksen kehittämisen sekä etujen valvonnan puolesta. Katso lisätietoa kotisivuiltamme!

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Nykterhetens Vänner HELSINKI

Järjestö

Vi är Finlands äldsta av de lokala nykterhetsföreningarna bildade organisation. Verksamheten omfattar bl.a. olika kampanjer t.ex.: Nykter Jul - För Barnens Skull, Nykter - Solklart! och Kännikapina! Vi producerar upplysningsmaterial mot missbruk.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Vuokralaiset VKL ry HELSINKI

Järjestö

Vuokralaisten etuja ja oikeuksia valvova ja edistävä järjestö. Tarjoamme vuokralaisen käyttöön kaiken tietomme vuokralaisena olemisesta. Palvelemme ihmisiä valtakunnallisesti. Kaikille toimijoille avoin kansalaisjärjestö.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö - Räddningsbranschens Centralorganisation i Finland ry HELSINKI

Järjestö, yhdistys, pelastustoimintaa

Etelä-Savon Pelastusalan liitto ry on Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ry:n (SPEK) jäsen ja alueellinen yhdistys. Sen toimialuetta on Etelä-Savo. Yhdistys on jäsenyhteisöjensä aatteellinen järjestö, jonka toiminnan painopiste on turvallisuuden kehittämisessä ja kouluttamisessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää toiminnastamme!

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Alli Paasikiven Säätiö HELSINKI

Säätiö

Säätiö toimii perheen sosiaalisen turvallisuuden lisäämiseksi yhteiskunnassa sekä kotien aineellisen ja henkisen tason kohottamiseksi. Lisätietoa kotisivuilta!

Hakusana:järjestö
Sijaintikunta:Helsinki
 

Muuta hakua

Yritykset ja organisaatiot Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus