:

Jätehuolto helsinki

Jätehuolto helsinki · Helsinki

Hakuehdolla jätehuolto helsinki löytyi yhteensä 18 yritystä.

 

A. Lokapojat Oy HELSINKI

Jätehuoltoa

Rautaisella ammattitaidolla viemärien avaukset, sulatukset ja painehuuhtelut. Viemärien, putkistojen TV-kuvaukset ja kunnonmääritykset ym. alan työt. Tehoimuroinnit: sora/lieju ym. muut maa-ainekset ja eristemateriaalit sepelin/soran puhallusta esimerkiksi kiinteistön alapohjaan. Öljyvahinkojen puhdistusta, runkolinjojen huuhtelut. Säännöllisellä viemärinhuollolla ja erilaisten putkistolinjojen huuhtelulla vältetään tukkeutumia ja ylivuotoja. Järkevillä ennakkotoimenpiteillä saadaan huomattavia

Palvelu:jätehuolto
Toimialue:Helsinki
 
 

Lehto & Jylhä Oy VANTAA

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Yrityksemme tarjoaa joustavia, tehokkaita ja edullisia vaihtolavapalveluita. Toimitamme roska-, talkoo- ja jätelavat niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisille asiakkaillekin. Palveluihimme kuuluvat myös koneiden ja koneen osien kuljetus, maan- ja lumensiirto, sekä multa- ja kiviaineskuljetukset. Toteutamme myös muut vaihtolavaa vaativat toimeksiannot ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:Helsinki, jätehuolto Helsinki
 
 

Joonas-Tuote HELSINKI

Jätehuoltoa, jätehuoltotuotteita

Joonas-Tuote on kotimainen jätteenkäsittelylaitteiden huolto- ja korjauspalveluihin erikoistunut yritys. Lisäksi tarjoamme jätepuristimia ja säiliötä sekä niiden kaukovalvontalaitteita asennuksineen. Kauttamme saat laadukkaat jätteenkäsittelyjärjestelmät – Jätekuilut, jätepuristimet, syväkeräysastiat ja paalaimet. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön ammattitaitoisia, pitkään alalla toimineita huoltohenkilöitä hyvin varustettuja huoltoautoja. Meiltä nyt myös myös otsonia tuottavat otsonaattorit.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Vahanen Environment Oy HELSINKI

Rakennussuunnittelua

Vahanen Environment Oy tarjoaa laajaa ja monipuolista ympäristöön liittyvää konsultointia ja selvitystyötä Suomessa ja ulkomailla. Palvelumme kattavat projektien kaikki vaiheet hankeselvityksistä toteutukseen ja jälkiseurantaan.

Palvelu:jätehuolto
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

WL-Done Oy VANTAA

Jätehuoltoa

WL-Done Oy on vaativiin teräsrakenteisiin erikoistunut palveluyritys. Olemme asiakkaidemme ympäristönhoidon ja jätehuollon asiantuntijoita, sekä teräsrakenteiden valmistaja. Tuotteemme käsittävät pääasiassa jätepuristimet, paalaimet, lavat, keräysastiat, teräslaituri rakenteet. WL-Done Oy on sitoutunut toimittamaan asiakkailleen vain parasta. Samanlaista laatuajattelua edellytämme myös yhteistyökumppaneiltamme. Käy tutustumassa tarkemmin palveluihimmme kotisivuillamme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Toimialue:Helsinki
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus