:

Jätehuoltoa

Jätehuolto · jätehuoltoa · jätehuollot · Helsinki

Hakuehdolla jätehuoltoa löytyi yhteensä 18 yritystä.

Loka-Veto VANTAA

Jätevesihuoltoja

Hoidamme kaikki lokapalvelut ammattitaitoisesti 40-vuoden kokemuksella. Palvelumme toimii 24h vuorokaudessa ja hoidamme toimeksiannot nopeasti ja luotettavasti. Viemäreiden aukaisut, likakaivojen tyhjennykset ja märkäjätehuolto toimii kokonaisvaltaisesti koko pääkaupunkiseudulla. Voit luottaa keltaiseen kuljetukseen!

Hakusana:jätehuolto
Toimialue:Helsinki
 
 

A. Lokapojat Oy HELSINKI

Jätehuoltoa

Rautaisella ammattitaidolla viemärien avaukset, sulatukset ja painehuuhtelut. Viemärien, putkistojen TV-kuvaukset ja kunnonmääritykset ym. alan työt. Tehoimuroinnit: sora/lieju ym. muut maa-ainekset ja eristemateriaalit sepelin/soran puhallusta esimerkiksi kiinteistön alapohjaan. Öljyvahinkojen puhdistusta, runkolinjojen huuhtelut. Säännöllisellä viemärinhuollolla ja erilaisten putkistolinjojen huuhtelulla vältetään tukkeutumia ja ylivuotoja. Järkevillä ennakkotoimenpiteillä saadaan huomattavia

Palvelu:jätehuolto
Toimialue:Helsinki
 
 

Lehto & Jylhä Oy VANTAA

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Yrityksemme tarjoaa joustavia, tehokkaita ja edullisia vaihtolavapalveluita. Toimitamme roska-, talkoo- ja jätelavat niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisille asiakkaillekin. Palveluihimme kuuluvat myös koneiden ja koneen osien kuljetus, maan- ja lumensiirto, sekä multa- ja kiviaineskuljetukset. Toteutamme myös muut vaihtolavaa vaativat toimeksiannot ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:Helsinki, jätehuolto Helsinki
 
 

Joonas-Tuote HELSINKI

Jätehuoltoa, jätehuoltotuotteita

Joonas-Tuote on kotimainen jätteenkäsittelylaitteiden huolto- ja korjauspalveluihin erikoistunut yritys. Lisäksi tarjoamme jätepuristimia ja säiliötä sekä niiden kaukovalvontalaitteita asennuksineen. Kauttamme saat laadukkaat jätteenkäsittelyjärjestelmät – Jätekuilut, jätepuristimet, syväkeräysastiat ja paalaimet. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön ammattitaitoisia, pitkään alalla toimineita huoltohenkilöitä hyvin varustettuja huoltoautoja. Meiltä nyt myös myös otsonia tuottavat otsonaattorit.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Vahanen Environment Oy HELSINKI

Rakennussuunnittelua

Vahanen Environment Oy tarjoaa laajaa ja monipuolista ympäristöön liittyvää konsultointia ja selvitystyötä Suomessa ja ulkomailla. Palvelumme kattavat projektien kaikki vaiheet hankeselvityksistä toteutukseen ja jälkiseurantaan.

Palvelu:jätehuolto
Sijaintikunta:Helsinki
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Helsingistä:

Tuotteet ja palvelut Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus