:

Julkisia palveluita

Julkiset palvelut · julkisia palveluita · julkisia palveluja · Helsinki

Hakuehdolla julkisia palveluita löytyi yhteensä 1005 yritystä. Tulokset 1—20:

Helsingin satama - Port of Helsinki HELSINKI

Satamatoimintaa, julkisia palveluita

Helsingin satama on Suomen pääsatama erikoisalanaan suuryksikköliikenteen palvelut Suomen ulkomaan kaupan yrityksille. Helsingin sataman vahvuuksia ovat säännöllinen ja tiheä laivaliikenne yhdistettynä tehokkaaseen ahtaustoimintaan. Helsinki on myös Suomen vilkkain matkustajasatama, josta on monipuoliset yhteydet Tallinnaan, Tukholmaan, Travemündeen, Rostockiin ja Gdyniaan.

Sijaintikunta:Helsinki
Aihepiiri:Port of Helsinki, Helsingin satama
 

Helsingin elinkeinopalvelu - Yrityshelsinki HELSINKI

Julkisia palveluita, asiointia, neuvontaa

YritysHelsinki on Helsingin seudullinen eri toimijoiden yhteinen palvelukeskus yrittäjäksi aikovilla ja toimiville yrittäjille, joka tarjoaa saman katon alta yrittäjän tarvitsemat palvelut liikeidean kehittämisestä lähtien. YritysHelsingin palveluja: perustamisinfo, yritysneuvonta, yrittäjäkoulutus, yrityshautomo, maahanmuuttajien yrityspalvelut.

Hakusana:Helsingin kaupunki
Sijaintikunta:Helsinki
 

Helsingin elinkeinopalvelu HELSINKI

Julkisia palveluita, asiointia, neuvontaa

Helsingin elinkeinopalvelu vastaa elinkeinomarkkinoinnista, elinkeinopoliittisista kehittämissuunnitelmista ja -projekteista sekä yrityksille suunnatuista neuvontapalveluista.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Eurooppa-tiedotus HELSINKI

Virasto, julkisia palveluita

Eurooppa-tiedotus on osa valtionhallinnon EU-tiedottamista. Se on ulkoasiainministeriön viestintä- ja kulttuuriosaston alainen yksikkö, jolla on 20 asiakaspalvelupistettä maakunnissa. Ne toimivat maakuntakirjastoissa - poikkeuksina Helsinki, Maarianhamina ja Seinäjoki.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Helsingin kaupunginteatteri HELSINKI

Teatteri, julkisia palveluita, nähtävyys, kulttuuri

Helsingin teatterisäätiön ylläpitämä Helsingin Kaupunginteatteri on yksi Suomen suurimmista teattereista. Sen monipuoliseen tarjontaan kuuluu muun muassa musikaaleja, musiikkiesityksiä, draamaa, komediaa, klassikonäytelmiä, lastennäytelmiä ja tanssiteoksia.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Helsingin Kiinteistövirasto HELSINKI

Julkisia palveluita, mittaustoimi, kiinteistötoimi

Kiinteistöviraston päätoimiala on kaupungin omistamien kiinteistöjen ja maa-alueiden hallinta, vuokraus ja myynti. Lisäksi virasto kehittää kaupungin omistamien asuinkiinteistöjen hallintoa ja kaupungin omistamien toimitila ym. kiinteistöjen korjaus-, muutos ym. menettelytapoja.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Hankintakeskus HELSINGIN KAUPUNKI

Julkisia palveluita

Kilpailuttaa Helsingin kaupungin virastojen ja laitosten tarpeisiin materiaali- ja palveluhankinnat.

 
 

Cygnaeuksen galleria HELSINKI

Museo, julkisia palveluita, nähtävyys, kulttuuri

Vuonna 1882 avattu Cygnaeuksen galleria on maamme vanhin taidemuseo. Gallerian kokoelma käsittää pääasiassa suomalaista 1800-luvun maalaus- ja veistotaidetta.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Helsingin Yliopisto HELSINGIN YLIOPISTO

Yliopisto, julkisia palveluita, nähtävyys

Helsingin yliopisto on Suomen suurin ja monitieteisin yliopisto. Se perustettiin vuonna 1640 ja siirrettiin Helsinkiin vuonna 1828. Tiedekuntia on yksitoista. Tutkinto-opiskelijoita on 38 000, henkilökuntaa 7 600. Yliopistossa suoritetaan vuosittain lähes 4 300 tutkintoa, joista tohtorintutkintoja lähes 400. Päämääränä yliopistolla on olla yksi Euroopan parhaita monitieteisiä tutkimusyliopistoja.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Säätytalo HELSINKI

Julkisia palveluita, nähtävyys

Säätytalo rakennettiin säätytalopäiviä varten Senaatintorin laidalle. Arkkitehti Karl Gustaf Nyströmin suunnittelema rakennus toimii nykyisin valtioneuvoston ja valtion muun keskushallinnon kokous- ja edustustilaisuuksien pitopaikkana. Talossa pidetään myös tieteellisten seurojen tilaisuuksia.

Sijaintikunta:Helsinki
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus