:

Keittiötarvikkeita

Keittiötarvike · keittiötarvikkeet · keittiötarvikkeita · Helsinki

Hakuehdolla keittiötarvikkeita löytyi yhteensä 6 yritystä.

 

Lapetek HELSINKI

Keittiötarvikkeita

Lapetek on keittiöalan maahantuontiyritys ja tukkuliike, joka tuo vuosittain markkinoille keittiötuotteiden uusimmat trendit tarjoten samalla turvallisia ja pitkäaikaisia ratkaisuja. Lapetekin mallisto sisältää kattavan valikoiman altaita, hanoja, jätemekanismeja ja liesikupuja sekä valaisimia. Korkea laatu ja vastuu ympäristöstämme kaikissa toiminnoissamme ja tuotteissamme tekee Lapetekin tuotteesta huolettoman ratkaisun.

Palvelu:Keittiötuotteita
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

E. Ahlström Oy HELSINKI

Kalustetukku

E. Ahlström Oy on perinteikäs yksityinen ravintola- ja kattaustarvikkeiden maahantuoja ja tukkukauppa. E. Ahlströmin toiminta perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtämiseen ja kokonaisvaltaisten ratkaisujen toimittamiseen. Myymme ja markkinoimme monia todellisia maailmanmerkkejä yksinoikeudella Suomessa. Ravintola- ja hotellikalusteet sekä julkisten tilojen kalusteet. Vuokraamme tyylikkäät, toimivat astiat jopa 5000 hengen tilaisuuksiin.

Sijaintikunta:Helsinki
Palvelu:keittiötarvikkeiden tukkumyynti
Tuote:keittiötarvikkeet
 
 

Kopal Keittiöt Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Suurkeittiökoneita, suurkeittiölaitteita

Kopal-Keittiöt Oy on kehittynyt pienestä perheyrityksestä omaa maahantuontia harjoittavaksi ammattikeittiölaitteiden ja kokonaiskeittiöiden toimittajaksi. Toimialaamme on laadukkaiden kotimaisten tuotemerkkien jälleenmyynti sekä maailmanlaajuisesti tunnettujen ulkomaisten laitteiden maahantuonti. Oma maahantuonti ja luotettavat kotimaiset yhteistyökumppanit takaavat laadun ja varmuuden. Päämiehemme ja edustamamme tuotemerkit- ja ryhmät löydät kotisivuiltamme kohdasta Päämiehet.

Hakusana:keittiötarvikkeet
Sijaintikunta:Helsinki
 

Muuta hakua

Tuotteet ja palvelut Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus