:

Kiinteistönvälitystä

Kiinteistönvälitys · kiinteistönvälitystä · Helsinki

Hakuehdolla kiinteistönvälitystä löytyi yhteensä 238 yritystä. Tulokset 1—20:

Kruunuasunnot Oy HELSINKI

Vuokra-asuntoja

Kruunuasunnot Oy on asuntojen ja asumisen kehitysyhtiö, jonka emoyhtiö on valtio-omisteinen Governia. Omistamme 170 rakennusta, joissa on noin 2 300 asuntoa 23 paikkakunnalla Raaseporin Dragsvikista Sodankylään. Kruunuasunnot Oy on keskeisillä paikkakunnilla toimiva monipuolinen turvallisen asumisen tekijä. Asuntokantamme ja palvelumme vastaavat asukastarpeisiin ja kehitämme omistaja-arvoa. Kruunuasunnot Oy tarjoaa koteja erilaisiin asumistarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Sijaintikunta:Helsinki
Yhteystiedot: Helsinki, Raasepori, Pia Uusikartano-Alatalo
020 743 2963

Rovaniemi, Sodankylä, Minna Väätäinen SKV Kiinteistönvälitys Oy
010 228 5402

 
 

LKV Tuija Hurme Oy VANTAA

Kiinteistönvälitystä

Takanamme on jo lähes 30 työntäyteistä vuotta omassa kiinteistönvälitystoimistossa. Uutteruus, sinnikkyys, inhimillisyys ja rehellisyys on palkittu tuhansilla tyytyväisillä asiakkailla. Onnistuneelle asuntokaupalle tärkein edellytys on hyvä kiinteistönvälittäjä. Oikea hinta asunnosta sekä hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästetään aikaa ja rahaa. Ota yhteyttä, laitetaan Sinunkin asuntoasiasi rullaamaan nopeasti, varmasti ja vaivattomasti!

Palvelu:kiinteistönvälitys, kiinteistönvälittäjiä
Toimialue:Helsinki
 
 

Open Market Kiinteistönvälitys HELSINKI

Kiinteistönvälitystä

Open Market Kiinteistönvälitys toimii valtakunnallisesti Helsingistä Ouluun. Hyvin konseptoitu ja laadukas kiinteistönvälitys on tärkein syy menestymiseemme. Jokainen työntekijämme toimii hyvän kiinteistönvälitystavan mukaan. Ota Yhteyttä!

Palvelu:Kiinteistövälittäjä
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Asokodit/Suomen Asumisoikeus Oy HELSINKI

Asumispalveluita

Asokodit on Suomen suurin asumisoikeusasuntojen omistaja.

Sijaintikunta:Helsinki
Palvelu: kiinteistövälitystä
 
 

Marja Tolvanen Oy ESPOO

Kiinteistönvälitystä

Marja Tolvanen Oy lkv on vuonna 1991 perustettu ja laillistettu Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n jäsentoimisto Espoon Westendissä, arvoalueemme markkinavaikuttaja. Toiminta-alueeseemme kuuluu myös pääkaupunkiseutu kokonaisuudessaan. Tyytyväinen asiakas on paras mainoksemme!

Palvelu:kiinteistönvälitys, kiinteistönvälittäjä
Toimialue:Helsinki
 
 

Jouko Nuutinen Oy Lkv HELSINKI

Kiinteistönvälitystä

Jouko Nuutinen Oy LKV on kokenut ja luotettava kiinteistönvälitystoimisto, jolla on pitkä ja kattava kokemus asuntojen ja kiinteistöjen välityksestä pääkaupunkiseudun alueella. Jos olet ostamassa uutta tai harkitsemassa nykyisen asuntosi myyntiä, ota yhteyttä alueesi ykkösvälittäjään! Tarjoamme toimeksiantajillemme laajan kontakti-verkostomme lisäksi näkyvyyden mm. maan seuratuimmissa sähköisissä asuntokauppa paikoissa Etuovi.comissa sekä Oikotie.fissä.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Kirsi Kytö LKV ESPOO

Kiinteistönvälitystä

Kirsi Kytö, Kiinteistönvälittäjä LKV Toimin Pääkaupunkiseudun, Itä-Uusimaan, Länsi-Uusimaan ja Keski-Uusimaan alueilla. Olen perehtynyt uudiskohde- ja kiinteistökauppaan. Olen noin 10 vuotta alalla toiminut tarkka ja nopea ammattilainen. Parasta työssäni on se, että saan olla ihmisten kanssa tekemisissä sekä työn monipuolisuus. Ota rohkeasti yhteyttä!

Toimialue:Helsinki
 

Muuta hakua

Ammattilaiset Helsingistä:

Toimialat Helsingistä:

Tuotteet ja palvelut Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus