:

Kirkot

Kirkko · kirkot · kirkkoja · Helsinki

Hakuehdolla kirkot löytyi yhteensä 26 yritystä. Tulokset 1—20:

Helsingin Ortodoksinen seurakunta HELSINKI

Seurakunta, uskonnollista toimintaa

Helsingin ortodoksinen seurakunta on jäsenmäärältään suurin maamme ortodoksisista seurakunnista. Seurakuntaamme kuuluu yli 20 000 jäsentä eli noin 30 % kirkkokuntamme väestöstä. Alueellisesti seurakunta käsittää lähes koko entisen Uudenmaan läänin alueen. Toiminta on erityisen vilkasta pääkaupunkiseudulla, jossa valtaosa jäsenistöstä asuu.

Sijaintikunta:Helsinki
Palvelu:kirkkoon liittyminen, kirkko
 
 

Helsingin tuomiokirkko HELSINKI

Kirkko, nähtävyys

Senaatintorin pohjoislaidalla sijaitseva tuomiokirkko on eräs Helsingin tunnetuimmista symboleista. Kirkko toimii Helsingin hiippakunnan piispankirkkona ja Helsingin kaupungin Tuomiokirkkoseurakunnan kirkkona.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Johanneksenkirkko HELSINKI

Kirkko, nähtävyys

Toinen Suomen Johanneksen kirkoista sijaitsee Punavuoressa, juhannuskokkojen kukkulalla. Uusgoottilaista tyyliä edustava kirkko on Suomen suurin kivikirkko ja suosittu musiikkikirkko hyvän akustiikkansa vuoksi.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Mikael Agricolan kirkko HELSINKI

Kirkko, nähtävyys

Suomen kirjakielelle pohjan luoneen piispa Mikael Agricolan kirkko kohoaa Punavuoren ja Euran kattojen ylle. Mikael Agricolan kirkko on yksi maamme vilkaimmin käytetyistä kirkoista. Se on kuuluisa tuomasmessuista sekä monipuolisesta seurakuntatyöstä.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Suomenlinnan kirkko HELSINKI

Kirkko, nähtävyys

Yksi Helsingin vanhimmista kirkoista on Suomenlinnan saaren kirkko, joka sijaitsee Isolla Mustasaarella lauttarannassa. Helsingin tuomiokirkkoseurakuntaan kuuluva kirkko on erittäin suosittu hääkirkko, joka toimii myös erityisjumalanpalvelusten pitopaikkana esimerkiksi saarella sijaitsevalle Merisotakoululle.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Arkkitehtitoimisto Arkviiri Oy LAHTI

Arkkitehtitoimisto, arkkitehtisuunnittelua, arkkitehtipalveluja

Arkkitehtitoimisto Arkviiri tarjoaa asiakaslähtöistä suunnittelun kokonaispalvelua.Yrityksen toimialueena on koko Suomi. Toimisto tekee kokonaisvaltaista arkkitehtipalvelua, johon sisältyy rakennussuunnittelun lisäksi tilojen sisustus- ja kalustussuunnittelua sekä ympäristösuunnittelu. Pitkä työkokemus ja ammattitaito ovat luoneet hyvän yhteistyöverkon rakentamisen eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Suunnitelmat laaditaan kustannustietoisesti sekä tilaajan tarpeita ja toiveita kuunnellen.

Palvelu:kirkkojen suunnittelu
Toimialue:Helsinki
 
 

Helsingin metodistiseurakunta HELSINKI

Uskonnollista toimintaa

Suomen Metodistikirkko on osa kansainvälistä United Methodist Churchia. Kirkon juuret ovat John Wesleyn perustamassa piispallisessa Metodistikirkossa, joka perustettiin Yhdysvalloissa joulupäivänä 1784.

Sijaintikunta:Helsinki
Palvelu:kirkko
 
 

Seurasaaren ulkomuseo ja Karunan kirkko HELSINKI

Museo, nähtävyys, kulttuuri

Seurasaaren ulkomuseossa esitellään Suomen maakunnille tyypillisiä rakennuksia ja rakennusryhmiä 1600-luvun lopulta 1900-luvulle.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Kallion kirkko HELSINKI

Kirkko, nähtävyys

Kallion harmaagraniittinen kirkko on yksi Helsingin näkyvimmistä maamerkeistä. Se sijaitsee Kallion kaupunginosassa Helsingin pisimmän suoran kadun päässä. Kallion kirkko palvelee Suomen kaupunkimaisinta, tiheimmin asuttua ja nuorten suosimaa asuntoaluetta.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Vanha kirkko HELSINKI

Kirkko, nähtävyys

Carl Ludwig Engelin suunnittelema suurista hirsistä vuosina 1824—1826 rakennettu Vanha kirkko on Helsingin nykyisistä jumalanpalveluspaikoista vanhin. Kirkko vihittiin käyttöön 17. joulukuuta 1826, ja se on yksi suosituimpia vihkikirkkoja.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Temppeliaukion kirkko HELSINKI

Kirkko, nähtävyys

Temppeliaukion kirkko on Taivallahden seurakunnan jumalanpalvelus- ja seurakuntaelämän keskus. Kirkossa kokoontuu viikoittain englanninkieliseen jumalanpalvelukseen myös Kansainvälinen seurakunta, International Evangelical Church in Finland.

Sijaintikunta:Helsinki
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Helsingistä:

Tuotteet ja palvelut Helsingistä:

Yritykset ja organisaatiot Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus