:

Kulttuuria

Kulttuuri · kulttuuria · Helsinki

Hakuehdolla kulttuuria löytyi yhteensä 68 yritystä. Tulokset 1—20:

Suomen Kansallisteatteri HELSINKI

Teatteri, nähtävyys, kulttuuri

Suomen Kansallisteatteri on ollut merkittävä tekijä suomalaisessa kulttuurielämässä 1800-luvulta lähtien. Sen neljällä näyttämöllä esitetään vaihtuvia näytelmiä niin isoille kuin pienillekin katsojille. Väliajalla voit nauttia virvokkeita teatteriravintola Morkussa ja ostaa tuliaisia teatterin myymälästä. Ravintola toteuttaa myös yritystilaisuudet, kysy lisää ryhmämyynnistä puh. 010 7331 332.

Palvelu:kulttuuri
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Kotiharjun Sauna Oy HELSINKI

Saunoja, kulttuuri

Muhevia löylyjä vuodesta 1928! Kotiharjun sauna on Helsingin ainoa jäljellä oleva perinteinen puulämmitteinen korttelisauna. Sen kuuluisan kiukaan pehmeistä löylyistä nauttivat niin kanta-asiakkaat kuin kotimaiset ja ulkomaisetkin saunanystävät. Maineikas sauna on tunnustettu osaksi elävää helsinkiläistä kaupunkikulttuuria. Lisätietoa löydät kotisivuiltamme!

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Helsingin kaupunginteatteri HELSINKI

Teatteri, julkisia palveluita, nähtävyys, kulttuuri

Helsingin teatterisäätiön ylläpitämä Helsingin Kaupunginteatteri on yksi Suomen suurimmista teattereista. Sen monipuoliseen tarjontaan kuuluu muun muassa musikaaleja, musiikkiesityksiä, draamaa, komediaa, klassikonäytelmiä, lastennäytelmiä ja tanssiteoksia.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Suomen valokuvataiteen museo HELSINKI

Museo, nähtävyys, kulttuuri

Suomen valokuvataiteen museo on valtakunnallinen erikoismuseo. Museon näyttelytiloissa on esillä perusnäyttely, vaihtuva suuri näyttely ja projektinäyttely. Työpajatoiminnalle on varattu oma tila Prosessi. Museolla on lisäksi kokoelmat, kirjasto, arkisto, konservointiosasto ja tutkimusosasto.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Cygnaeuksen galleria HELSINKI

Museo, julkisia palveluita, nähtävyys, kulttuuri

Vuonna 1882 avattu Cygnaeuksen galleria on maamme vanhin taidemuseo. Gallerian kokoelma käsittää pääasiassa suomalaista 1800-luvun maalaus- ja veistotaidetta.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Urho Kekkosen museo HELSINKI

Museo, nähtävyys, kulttuuri

Urho Kekkosen museo Tamminiemessä perehdyttää vierailijansa presidentti Kekkosen elämään ja Tamminiemen historiaan. Museo järjestää kausittain vaihtuvia, aihepiirilleen uskollisia näyttelyitä.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Seurasaaren ulkomuseo ja Karunan kirkko HELSINKI

Museo, nähtävyys, kulttuuri

Seurasaaren ulkomuseossa esitellään Suomen maakunnille tyypillisiä rakennuksia ja rakennusryhmiä 1600-luvun lopulta 1900-luvulle.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Valtioneuvoston linna VALTIONEUVOSTO

Virasto, julkisia palveluita, nähtävyys, kulttuuri

Valtioneuvoston linna sijaitsee Senaatintorin laidalla Helsingin empirekeskustassa. Saksalaissyntyinen arkkitehti Carl Ludwig Engel suunnitteli rakennuksen senaatin käyttöön autonomisen suuriruhtinaskunnan hallintokaupunkiin, josta tuli myöhemmin Suomen pääkaupunki.

 
 

Vanha Ylioppilastalo ja Kolmen sepän patsas HELSINKI

Nähtävyys, kulttuuri

Vanha on ollut vuodesta 1870 yksi kaupungin keskeisimpiä tapahtumapaikkoja. Ennen talo oli vain Ylioppilaskunnan käytössä, mutta nykyään Vanhan monipuoliset tilat ja ammattitaitoinen henkilökunta tarjoavat meille kaikille mahdollisuuden erilaisten tilaisuuksien järjestämiselle.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Vanha Raatihuone HELSINKI

Nähtävyys, kulttuuri

Kauppias ja raatimies Gustav Johan Bockin rakennuttamassa Vanhassa Raatihuoneessa sijaitsevat Helsingin kaupungin edustustilojen lisäksi nykyisin kaupunginvaltuuston valtuustoryhmien kokous- ja vastaanottohuoneet sekä kaupunginkanslian tiedotustoimisto.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 
 
 

Finlandia-talo HELSINKI

Julkisia palveluita, nähtävyys, kulttuuri

Mannerheimintien varrella sijaitseva Finlandia-talo on vakiinnuttanut paikkansa Helsingin keskeisimpänä kongressi- ja konserttitalona.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Kulttuurikeskus Malmitalo HELSINKI

Julkisia palveluita, kulttuuri

Malmitalo on Helsingin pohjoisten ja koillisten kaupunginosien kulttuurikeskus. Malmitalon ohjelmatarjontaan kuuluu monipuolisia tapahtumia kuten teatteria, konsertteja, näyttelyjä sekä elokuvia niin lapsille kuin aikuisillekin.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Helsingin Kulttuuritalo HELSINKI

Julkisia palveluita, kulttuuri

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Kulttuurikeskus Vuotalo HELSINKI

Julkisia palveluita, kulttuuri

Vuotalon ohjelmistossa on lasten esityksiä, konsertteja, elokuvia, senioritansseja, teatteria ja näyttelyitä. Vuotalon 320-paikkaista Vuosalia myös vuokrataan ulkopuolisille tilaisuuksien järjestäjille.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Kulttuurikeskus Caisa HELSINKI

Julkisia palveluita, kulttuuri

Caisa on vuonna 1995 perustettu kansainvälinen kulttuurikeskus, sen tavoitteena on tukea monikulttuurisuutta kaupungissa tukemalla etnisten vähemmistöjen omaehtoista kulttuurin harjoittamista ja antamalla tietoa erilaisista kulttuureista ja suomalaisesta yhteiskunnasta.

Sijaintikunta:Helsinki
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus