:

Lattia asennus

Lattia asennus · Helsinki

Hakuehdolla lattia asennus löytyi yhteensä 9 yritystä.

Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lattianpäällysteitä, lattian päällystystä, lattianpäällystystöitä

Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy - Lattianpäällystysalan erikoisliike. Tarjoamme erilaisten lattioiden asennusta ja pinnoituspalveluita julkiselle sektorille 45 vuoden kokemuksellaan pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa. Lattia ja lattia-asennuspalveluitamme ovat: muovimatot, kumimatot, kokolattiamatot, villamatot, Linoleum-matot, tekstiililattiat, muovilattiat, sähköä johtavat lattiat, parkettilattiat, laminaattilattiat, tekstiililaattojen ja tekstiilimattojen maahantuonti ja asennus.

Palvelu:laminaattilattian asennus, parketin asennus, julkisen tilan lattiat, muovimaton asennus, lattian pinnoitus, laminaatin asennus, asennuspalvelu, lattia asennus
Sijaintikunta:Helsinki
Toimialue:Helsinki
Tuote:linoleumlattia, linoleum lattia
 

Keradur Service Oy ESPOO

Kotisiivouksia, yrityssiivousta, erikoissiivousta

Keradur palvelee kattavasti alan eri tehtävissä erityisesti pääkaupunkiseudulla. Tavoitteenamme on luoda pitkäkestoinen asiakassuhde, mutta olemme joustavasti käytettävissä myös satunnaisiin siivousalan tehtäviin, kuten rakennusten loppusiivoukseen ja muuttojen yhteydessä tapahtuvaan kertaluonteiseen siivoukseen. Kauttamme hoituvat kätevästi myös lattioiden vahaukset, ikkunoiden pesut, kotisiivous, rappusiivous, porrassiivous sekä toimistosiivous.

Palvelu:lattian vahaus, laminaattien asennus, listojen asennus
Yhteystiedot: Alakiventie 2, 00920 Helsinki
044-589 9941

 
 

Maalaustoimisto MUUTOS HELSINKI

Maalaustöitä

Hoidamme niin yhden seinän tapetoinnin kuin suuremmat maalausurakat. Haluamme asiakkaidemme olevan täysin tyytyväisiä ja siksi toteutamme kaikki maalaustyömme ammattitaidolla ja ensiluokkaisilla materiaaleilla. Maalaustöissä käytämme vain kotimaisia Tikkurilan tehtaan valmistamia maaleja, jotka kuuluvat M1 päästöluokkaan. Sitoudumme myös lajittelemaan ja kierrättämään kaikki jätteemme.

Palvelu:lattian asennus
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus