:

Lounasravintolat

Lounasravintola · lounasravintolat · lounasravintoloita · Helsinki

Hakuehdolla lounasravintolat löytyi yhteensä 51 yritystä. Tulokset 1—20:

RAVINTOLA.FI

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Baari, pubi, yökerho, ravintola

RAVINTOLA.FI - SUOMEN SUURIN RAVINTOLA. Yli 10 000 asiakaspaikkaa, 600 tarjoilijaa, 514 ruokalajia, 60 baaritiskiä. Löydä lempiravintolasi helposti kaupunkikohtaisesta jaottelusta tai ravintolakohtaisista esittelyistä. Päivän ajankohtaiset tapahtumat, lounaat ja tarjoukset esitellään nopeasti ja vaivattomasti heti etusivulla. Palvelutarjontaamme on asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitävissä oleva, avaimet käteen -periaatteella toimiva myyntipalvelu. Lähde tutkimusmatkalle Ravintola.fi maailmaan!

Aihepiiri:Lounasravintola
Yhteystiedot: Myyntipalvelu, Helsinki
010 423 3205

 

Ravintola Allotria HELSINKI

MaRa ry:n jäsen

Ravintola

Vuonna 1953 elokuvakustantamo Allotria Filmin elokuvateatteri Allotria avasi ovensa osoitteessa Hämeentie 68. Teatteri tarjosi suuria tunteita suurelta kankaalta kymmenen vuoden ajan. Nyt Allotria on avannut ovensa ruokaravintolana samassa osoitteessa. Ravintola isoine erkkeri-ikkunoineen elävöittää Vallilan katukuvaa ja kutsuu viihtymään rennon palvelun, reilun ruoan, laadukkaiden viinien ja hyvien kahvien sekä loistavan ohjelman pariin. Tervetuloa vallattomaan Allotriaan!

Palvelu:lounasravintola
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Uunisaari HELSINKI

Tilausravintola

Kaunein saari nautiskeluun Jykevät kalliot, mahtavat tervalepät ja meri antavat tuulahduksen suomalaisesta saaristolaistunnelmasta. Uunisaari on kaukana arjen kiireestä, vaikka sijaitseekin aivan Helsingin keskustan läheisyydessä, merisataman edustalla, vain kolmen minuutin venematkan päässä Kaivopuiston rannasta. Talvisin saareen kuljetaan sinne rakennettua siltaa pitkin. Kokoukset Yritystilaisuudet Yksityisjuhlat

Hakusana:lounasravintola
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

La-Bamba Finland Oy / Ravintola Ranta-aura HELSINKI

MaRa ry:n jäsen

Lounasravintola, cateringia

Suunnitteleeko yrityksenne juhlatilaisuutta tai muuta yritystapahtumaa? Tai suunnitteletko esim. häitä tai syntymäpäiväjuhlia? La Bamba hoitaa järjestelyt puolestanne ammattitaidolla. Yrityksille löytyvät myös viihtyisät kokoustilat noin 100 henkilölle. Tarjoilu on olennainen osa onnistunutta tilaisuutta. Keittiössämme syntyvät niin herkulliset coctailpalat kuin taidokkaiden pitopöytien antimetkin ammattitaidolla, arkisempia palavereja, lounaita ja saunailtoja unohtamatta. Tervetuloa!

Palvelu:lounasravintola
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

JEPM Taloisännöinti Oy HELSINKI

Kiinteistönhoitoa

Laptikki Oy on Rovaniemellä toimiva tilaus- ja alihankintatöihin erikoistunut tekstiilialan yritys. Yhtiöön kuuluu myös Rakka-ravintola, jossa voit nauttia maittavat lounaat.

Sijaintikunta:Helsinki
Palvelu:lounasravintola
 
 

Maxill Oy HELSINKI

MaRa ry:n jäsen

Ravintola

Ravintola, jonka leppoisa tunnelma on sekä keittiön että uskollisen asiakaskunnan ansiota. Lounas tarjotaan arkisin klo 11.30-16.00. Tutustu kotisivuilla ruokalistaamme.

Hakusana:lounasravintola
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Ryanthai Oy HELSINKI

MaRa ry:n jäsen

Ravintola

Ryan Thai on Helsingin vanhin Thai-ravintola. Sijaitsemme kaisaniemessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Menusta löytyy erilaisia ruokia n. 60 kappaletta, joten olet sitten lihansyöjä, äyriäisten ystävä tai vegetaristi niin meiltä löytyy varmasti ruokaa sinunkin makuun. Meillä voit järjestää myös erilaisia yksityistilaisuuksia. Kabinettiimme mahtuu n. 30 henkeä ja varaamme sitä veloituksetta mielellämme vähintään 15 hengen ryhmille. Tilaisuuksiin tarjolla aina tarpeisiinne räätälöity menu.

Sijaintikunta:Helsinki
Hakusana:lounasravintola
 
 

Lounasbreikki HELSINKI

Lounasravintola

Sijaintikunta:Helsinki
Palvelu:lounasravintola
 
 

Limingantullin Taverna OULU

Lounasravintola

Limingantullin Taverna on lounasravintola Oulussa Heinäpäässä. Laaja salaattipöytä ja päivittäin vaihtuva kotiruokalounas, sekä pihvilounas. Aamiainen arkisin alkaen klo 5:30, tarjolla puuro,kotona leivotut sämpylät, leikkeleet ja juomat.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Helsingistä:

Tuotteet ja palvelut Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus