:

Muistomerkki

Muistomerkki · Helsinki

Hakuehdolla muistomerkki löytyi yhteensä 8 yritystä.

 

Hautauspalvelut Lajunen YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Hautaustoimisto, hautauspalveluja

Missionamme on palvella asiakkaitamme yksilöllisesti ja arvokkaasti kokonaisvaltaista palvelua tarjoten. Kohtaamme omaiset hienotunteisesti ja kiireettömästi myötäeläen ja tukien surun hetkellä.

Palvelu:muistomerkit
Toimialue:Helsinki
 
 

Hautauspalvelu Ari Lumme ky KERAVA

Hautaustoimisto, hautauspalveluja, hautausjärjestelyjä

Tiedämme, miten tärkeän tehtävän Teiltä saamme. Palvelemme luottamuksellisesti ja ammattitaidolla kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa. Huomioimme aina hienotunteisesti läheisen ja omaisten kannalta tärkeät asiat. Kauttamme saatte mm. hautajaiskukat, muistotilaisuudet, muistotilaisuuden järjestäminen, pitopalvelu, hautausjärjestelyt, hautakivet, hautakivikaiverrukset, uurnat, polttohautaus, tuhkaus ja muistomerkit. Surun kohdatessa autamme haluamissanne hautausjärjestelyissä.

Palvelu:muistomerkit
Toimialue:Helsinki
 
 

Aleksanteri II:n patsas HELSINKI

Nähtävyys

Senaatintorilla sijaitseva Aleksanteri II:n patsas pystytettiin vuonna 1894 Venäjän keisari Aleksanteri II:n muistolle. Aleksanteri II:n aika oli merkittävää kansallisen yhdentymisen aikaa Suomessa.

Sijaintikunta:Helsinki
Hakusana:muistomerkki
 
 

Havis Amanda HELSINKI

Nähtävyys

Havis Amanda on Kauppatorilla sijaitseva suihkulähdekokonaisuus. Suihkualtaan ympäröimän neljän merileijonan keskellä seisoo Mantaksi kutsuttu Havis Amanda -monumentaaliveistos, jota koristavat vettä suihkuttavat kalat.

Hakusana:muistomerkki
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Marsalkka Mannerheimin ratsastajapatsas HELSINKI

Nähtävyys

Mannerheimin ratsastajapatsas paljastettiin Mannerheimin aukiolla Vanhan Postitalon edustalla marsalkan syntymäpäivänä 4. kesäkuuta 1960. Patsasta pidettiin aluksi vanhahtavana, mutta pian se hyväksyttiin osana Helsingin katumaisemaa.

Sijaintikunta:Helsinki
Hakusana:muistomerkki
 
 

J. L. Runebergin muistomerkki HELSINKI

Nähtävyys, patsas

Runeberginesplanadilla sijaitseva kansalliskirjailijamme oman pojan, Walter Runebergin suunnittelema pronssinen muistomerkki paljastettiin vuonna 1885. Patsaan jalustassa sijaitseva Suomi-neito nojaa Maamme-laulun sanoihin, ja sen jalkojen juuressa on kirjapino.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus