:

Musiikkia

Musiikki · musiikkia · musiikit · Helsinki

Hakuehdolla musiikkia löytyi yhteensä 146 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Vantaan musiikki VANTAA

Musiikkiliike

Parhaat soittimet mukavasta musiikkikaupasta.

Toimialue:helsinki
 
 

Lystileikki ky VANTAA

Leikkikoulu, musiikinopetusta

Lystileikki ky on vuonna 1995 perustettu lasten harrastustoimintaa järjestävä yritys. Järjestämme musiikkileikkikoulu- ja temppujumppatoimintaa Vantaalla ja Tuusulassa, sekä teemme aikuiskoulutusta ympäri Suomea. Tällä hetkellä ryhmissämme on n. 600 lasta viikottain.

Palvelu:musiikki ja liikunta vantaa, Helsinki, musiikin koulutus vantaa, musiikin ja liikunnan täydennyskoulutus vantaa
 
 

KARJALAN LIITTO RY HELSINKI

Verkkokauppa, järjestö, vuokrausta

Karjalan Liiton keskustoimisto sijaitsee Karjalatalossa Helsingin Käpylässä. Karjalatalosta vuokrataan erikokoisia saleja juhliin, kokouksiin, koulutus- ja luentotilaisuuksiin, tansseihin, harrastuksiin sekä musiikki- ja teatteriesityksiin. Kysy lisää p. 09 7288 170 tai toimisto@karjalanliitto.fi.

Palvelu:Helsinki, Musiikki
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Respiro Tmi Riitta Muikku JOKELA

Musiikki

Minusta saat laulajan erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin esimerkiksi häihin, ristiäisiin, syntymäpäiville ja hautajaisiin. Olen valmistunut laulunopettajaksi vuonna 2007. Minulta saa laulunopetusta niin yksityisopetuksena kuin kuorojen äänenmudostuksen opetuksenakin. Opetusta haluamasi tyylilajin lauluja, ei pelkästään klassista. Lisää tietoa palveluistani löydät kotisivuiltani tai ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Toimialue:Helsinki
 
 

HMM My MUSIC Oy HELSINKI

Ohjelmatoimisto, tapahtumien järjestäjä

Yhtiön toimiala on ohjelmatoimisto- ja manageripalvelut, konserttien ja muiden tapahtumien järjestäminen ja toteuttaminen, kansainvälisten artistien kiertueiden maahantuonti, -konsertit ja tapahtumat, oheistuotteiden maahantuonti, valmistus ja myynti sekä äänentoisto-, valaistus- ja keikkabussipalveluiden välitys.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

S. Music Oy HELSINKI

Ohjelmapalveluja

S. Music on Jean S. -yhtyeen keikkoja myyvä ohjelmatoimisto. Jean S. on Suomen halutuin yritysjuhlaorkesteri. On sitten kyseessä yrityksen pikkujoulut tai joku muu tapahtuma, bändi on tunnettu hulvattomasta ja kaikki mukaan tempaavasta esiintymisestään, unohtamatta Finnhits-covereitaan. Jos haluat hyvät bileet...

Sijaintikunta:Helsinki
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus