:

Muuttoja

Muutto · muuttoa · muutot · muuttoja · Helsinki

Hakuehdolla muuttoja löytyi yhteensä 40 yritystä. Tulokset 1—20:

Viherviisikko Oy LASKUTUS

Suomen Yrittäjien jäsen

Vihersuunnittelija, vihersisustusta, puutarha-ala

Viherviisikko on suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan palveluyrityksiä Helsingin seudulla. Toiminta-alueenamme on koko pääkaupunkiseutu, mutta toimitamme kasveja, silkkikasveja sekä tarvikkeita ympäri Suomen. Tavaramerkkinämme on osaaminen ja laadukas työ. Voit tilata meiltä viherhuollon, joka ottaa vastuulleen kasvien menestymisen ympäri vuoden. Myös ruukkuja on saatavana runsaasti eri kokoja ja eri värejä. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Sijaintikunta:Helsinki
Palvelu:viherkasvien muutto
 
 

Konemuutto Oy HELSINKI

Muuttopalveluita

TRUKKIPALVELUT Suoritamme trukkipalveluita Etelä-Suomen alueella, sekä tarvittaessa koko Suomessa. Rekkojen purkaukset ja lastaukset. Suoritamme tarvittaessa kuormien tukemisen ja sidonnan. Trukkiemme nostokyky on 1,5-7,5 tonnia. Varastolla 15 tonnia. Toimitamme trukit omalla kalustolla asiakkaalle. MUUTTOPALVELUT Teemme graafisen alan ja teollisuuden muuttoja. Tunnemme graafisen alan painokoneet ja rotaatiokoneet sekä niihin liittyvät laitteet. Tunnetuimmat maahantuojat käyttävät palveluit

Sijaintikunta:Helsinki
Hakusana:graafisen alan muutot, painotalon muutot, muuttopalveluita, muuttokuljetuksia, muuttopalvelut, muuttokuljetukset
 
 

KuljetusVarma HELSINKI

Muuttokuljetusta, muutto

Meiltä saat kaiken muuttoon liittyvän palvelun ystävällisesti, edullisesti ja tehokkaasti tehtynä. Ammattitaitoiset ja kovakuntoiset muuttomiehet, pakkausmateriaalit; teipit, kiristekalvot, suojamuovit ja laatikot kotiin tuotuna. Oikea kalusto. Muuttoautomme ovat varusteltu muuttoja varten pehmustetuilla seinillä, perälautanostimella, ym. tarvittavilla lisävarusteilla kuten nokkakärryillä, kantoliinoilla, suojahuovilla. Lisäksi kaikki pakkausmateriaalit saatte myöskin meiltä.

Hakusana:Helsinki
Sijaintikunta:Helsinki
Palvelu:kotimuutto, muutto, muuttokuljetus, muuttopalvelu
 
 

Autohuolto Canoma Oy HELSINKI

Autokorjaamo

Hoidamme autosi määräaikais- ja erikoishuollot, katsastukset, renkaiden vaihdot, ruostevaurioiden korjaukset, meikkaukset sekä puhdistukset ja pesut. Asentajamme on huippuluokan ammattilainen, joka on saanut monipuolisen koulutuksen mekaanisesta asennuksesta sähkötöihin. Kauttamme on mahdollista vuokrata myös tilavaa pakettiautoa, jolla saa kätevästi hoidettua muutot, tavarankuljetukset sekä kierrätystavaroiden pois viennit.

Palvelu:muutto
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Gepardi Oy HELSINKI

Muuttokuljetusta

Sijaintikunta:Helsinki
 

Muuta hakua

Tuotteet ja palvelut Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus