:

Puutarhat

Puutarha · puutarhat · puutarhoja · Helsinki

Hakuehdolla puutarhat löytyi yhteensä 26 yritystä. Tulokset 1—20:

Viherviisikko Oy LASKUTUS

Suomen Yrittäjien jäsen

Vihersuunnittelija, vihersisustusta, puutarha-ala

Viherviisikko on suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan palveluyrityksiä Helsingin seudulla. Toiminta-alueenamme on koko pääkaupunkiseutu, mutta toimitamme kasveja, silkkikasveja sekä tarvikkeita ympäri Suomen. Tavaramerkkinämme on osaaminen ja laadukas työ. Voit tilata meiltä viherhuollon, joka ottaa vastuulleen kasvien menestymisen ympäri vuoden. Myös ruukkuja on saatavana runsaasti eri kokoja ja eri värejä. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:puutarhan hoito
Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Oma Piha -lehti - Puistomedia Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Aikakauslehtien kustantaja

Oma Piha on puutarha-alan erikoislehti. OmaPiha-lehti on tarkoitettu pihan laittajille, kotipuutarhureille, vihersisustajille, parvekkeella viihtyville. Lehti juuri Sinulle. Kirjoittajina alan tunnetuimmat asiantuntijat ylipuutarhuri Aarno Kasvista alkaen. Tilaa osoitteesta www.omapiha.info tai nouda irtonumero lehtipisteestä. Puutarha-Sanomat ja Tukkutori -lehdet (www.puutarha-sanomat.net ja www.tukkutori.eu) samasta puhelinnumerosta.

Sijaintikunta:Helsinki
Kohderyhmä:puutarha ja piha
 
 

Tertun Taimi ja Kukka Oy LEPSÄMÄ

Puutarha, taimitarha

Puutarha ja taimitarha - Lepsämä, Nurmijärvi, Kesäkukkamyyntiä Helsinki. Puutarhalta: mm. taimia, siemenperunoita, yrttejä, kukkamultaa, pensaita, leikkokukkia, köynnöksiä ja ruusuja . Kukkamyynti Helsingin Kauppatorilla ja Nurmijärven Torilla kesällä ja syksyllä, Torilta saatte mm. kesäkukat pihalle ja parvekkeelle, kukka-asetelmat, amppelit, taimet, yrtit, havut, kranssit, callunat ynnä muuta. Seuraa kesä ja syys aikatauluamme verkkosivuilta.

Toimialue:Helsinki
 
 

K-Rauta Oulunkylä - Rauta-Lappalainen Oy HELSINKI

Rautakauppa

Yhteystiedot: Piha ja puutarha
044 7006 540

 
 

Helsingin Kaupungin puutarha, Talvipuutarha HELSINKI

Julkisia palveluita, nähtävyys, kulttuuri

Talvipuutarha on palvellut kaupunkilaisia virkistys- ja kohtauspaikkana jo vuodesta 1893. Tämä hienostunut eksoottisten kasvien keidas käsittää yli 200 kasvilajia ja kutsuu viherretkelle kaikkina vuodenaikoina.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Luonnontieteellinen keskusmuseo - Kasvitieteellinen puutarha HELSINKI

Museo, julkisia palveluita, nähtävyys, kulttuuri

Kaisaniemen keitaaksi kutsuttu Helsingin yliopiston kasvitieteellisen puutarhan vanha osa on pääkaupunkimme suosituimpia matkailukohteita. Ydinkeskustan tuntumassa sijaitseva puutarha kasvihuoneineen tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä luonnonystäville ympäri vuoden. Tiloissa pidetään kasvikokoelmien lisäksi taide- ja erilaisia teemanäyttelyitä.

Sijaintikunta:Helsinki
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Helsingistä:

Toimialat Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus