:

Saneerausta

Saneeraus · saneerausta · Helsinki

Hakuehdolla saneerausta löytyi yhteensä 248 yritystä. Tulokset 41—60:

 

Forssan Huoneistosaneeraus FORSSA

Korjausrakennusta

Palveluihimme kuuluvat huoneistoremontit ja erilaiset sisäsaneeraustyöt Etelä-Suomen ja Länsi-Suomen alueella suoraan asiakkaille. Teemme vesieristetyöt, laatoitustyöt, tapetoinnit, muutostyöt, kalusteasennukset, saunaremontit, maalaustyöt, lattiapäällystystyöt, keittiökalusteasennukset, paneloinnit, toimistosaneeraukset jne. ammattitaidolla. KYSY LISÄÄ PALVELUISTAMME!

Toimialue:Helsinki
 
 

PVT-Rakennus Oy HELSINKI

Remontteja

Vesivahinkokorjaukset, saneeraukset sekä peruskorjaustyöt pääkaupunkiseudulla.

Sijaintikunta:Helsinki
Hakusana:remontti, remontit, saneeraus
 
 

JJM-Saneeraus ja Maalaus Oy HELSINKI

Saneeraustöitä

JJM-Saneeraus ja Maalaus Oy on Turun alueella ja pääkaupunkiseudulla toimiva maalausalan erikoisliike. Vuonna 2008 perustettu yritys tekee ammattitaidolla kaikki maalaustyöt sekä sisällä että ulkona. Olemme luotettava ja rehellinen yhteistyökumppani, joka tekee laadukasta jälkeä sovitussa aikataulussa. Toimimme sekä saneeraus- että uudiskohteissa ja tarjoamme palveluitamme avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen.

Sijaintikunta:Helsinki
Hakusana:remontti, saneeraus
 
 

J & J Monialapalvelut Ky HELSINKI

Korjausrakentamista, siivouspalveluita

J & J Monialapalvelut Ky on Helsinkiläinen remontti- ja siivousalan yritys. Voit kääntyä Juhan puoleen remonttiasioissa, Juha kunnostaa pesuhuoneet, saunat, keittiöt, wc:t, tapetoinnit sekä sisä- ja ulkomaalaukset. Jaanalta saat apua kodin ja yrityksen kaikkiin siivoustarpeisiin. Palvelemme yrityksiä, yksityisiä ja taloyhtiöitä ym. Uudenmaan alueella. Soita ja kysy lisää !

Sijaintikunta:Helsinki
Palvelu:remontti
 
 

KOIVUN RAKENNUSPALVELU E. KASK LOHJA

Saneerausta

Rakennussaneerausalan töitä laidasta laitaan Lohjalla ja pääkaupunkiseudulla. Esim. maalaustyöt sisämaalauksista kattomaalauksiin, laatoitukset, märkätilantyöt kuten kylpyhuone- sekä saunaremontit.

Toimialue:Helsinki
 
 

OK CARPENTERS OY LAPPILA

Remontteja

OK CARPENTERS OY on Kärkölän Lappilasta käsin toimiva yritys, jonka toimiala on rakentaminen ja remontointi sekä kirvesmies- ja puusepäntyöt. Teemme puolestasi kaiken talon rakentamisesta tai täysremontista aina sisustustöihin saakka. Kun on aika uusia talosi katto, ulkoverhous, tapetit, maalipinnat, keittiö, kylpyhuone tai sauna, Ota yhteyttä!

Palvelu:saneeraus
Toimialue:Helsinki
 
 

Maalaus ja Saneeraus MATAVA HELSINKI

Maalaustöitä

Maalaustyöt ja remontit ammattitaidolla! Palvelen ammattitaidolla niin yksityisiä kotitalouksia kuin yrityksiä. Minulle on tärkeintä huomioida asiakkaan toiveet, pysyä aikataulussa sekä tehdä tarkkaa ja laadukasta työtä. Pyydä tarjous heti!

Sijaintikunta:Helsinki
Palvelu:saneerauspalvelu, remontti, saneeraus
 
 

Rax Saner Oy ESPOO

Rakennusliike

Hoidamme rakentamiseen liittyviä kokonaisuuksia. Olemme rakennusprojektien hallinnan ammattilaisia. Löydät kaikki rakentamispalvelut meiltä! Palvelumme sisältävät niin rakennuksen purkamisen kuin uudiskohteen suunnittelun ja rakentamisen. Käytössämme ovat uusimmat teknologiat ja työkalut. Yhteistyökumppaneinamme meillä on useita alihankkijoita, joiden luotettavaa ja ammattitaitoista osaamista käytämme tarvittaessa.

Palvelu:saneerauspalvelu, remontti, saneeraus
Toimialue:Helsinki
 
 

Muuraus Laatotus Lahikainen VANTAA

Muurausta, rakennussaneerausta, laatoitusta

Teemme rakennus- ja remonttityöt lattiasta kattoon yli 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluvat mm. julkisivumuuraukset, muuraukset, lattia-, laatoitus-, vesieristys- ja maalaustyöt. Soita ja kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:remontti, saneeraus
Toimialue:Helsinki
 
 

uudisrakennusUusimaa.fi POHJANKURU

Uudisrakentamista

Uudisrakennus-, remontti- ja saneerauspalvelut vankalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Palvelemme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella palvellen yrityksiä sekä yksityisiä kotitalouksia erilaisissa rakennus- ja saneeraushankkeissa.

Palvelu:saneeraus uusimaa
Sijaintikunta:Helsinki
Kohderyhmä:uudisrakennus helsinki
 
 

KattoremontointiHelsinki.fi JOKIOINEN

Kattotöitä, kattoremontteja

Erikoistumme katto- ja julkisivuremontteihin. Käyttämällä palvelujamme varmistut siitä että kaikki lakisääteiset velvoitteet ovat hoidossa ja että saat remontillesi aina 5-vuoden asennustakuun ja jopa 40-vuoden tehdastakuun materiaaleille. Ammattitaitoiset kattoremontit sekä julkisivuremontit.

Palvelu:julkisivu remontti, katto remontti
Sijaintikunta:Helsinki
Kohderyhmä:katto remontti helsinki, katto remontointi helsinki, julkisivuremontti helsinki, Kattoremontointi Helsinki, kattoremontti helsinki
 
 

Renipi Oy HELSINKI

Remontteja, rakennusta

Vantaalainen, kattaviin rakennus-, saneeraus - , remontointi - ja kiinteistönhoitopalveluihin erikoistunut täyden palvelun yritys. Palvelemme sekä yksityisiä että yritysasiakkaita Uudenmaan alueella. Rakennusliikkeemme tarjoaa 15 vuoden kokemuksella monipuoliset rakennusalan työt uudisrakentamisesta vanhan saneeraamiseen, koneurakointiin ja kiinteistönhoitoon asti.

Sijaintikunta:Helsinki
Hakusana:remontti, saneeraus
 

Muuta hakua

Ammattilaiset Helsingistä:

Tuotteet ja palvelut Helsingistä:

Yritykset ja organisaatiot Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus