:

Tuonti

Tuonti · Helsinki

Hakuehdolla tuonti löytyi yhteensä 37 yritystä. Tulokset 1—20:

Anvia Securi Oy - Securi Helsinki HELSINKI

Lukkoliike, turvallisuusjärjestelmiä

Securi Helsinki on erikoistunut yritysten ja yksityisten asiakkaiden turvallisuusjärjestemiin. Toimitamme asiakkaille rikosilmointijärjestelmät, kulunvalvontajärjestemät sekä hälytyskeskuspalvelut.

Sijaintikunta:Helsinki
Yhteystiedot: Johtaja, Tero Tuominen
029 001 3292

 

Keittiömaailma Espoo ESPOO

Kylpyhuonekalusteita, keittiökalusteita, keittiökalusteliike

Kalustesuunnittelu lähtee liikkeelle asiakkaan toiveista ja käytettävästä tilasta. Alkukartoituksen jälkeen tiloista piirretään kolmiulotteiset suunnitelmat, joita muokataan tarvittaessa asiakkaan kanssa. Keittiömaailmassa on runsaasti sisustus- ja suunnitteluosaamista ja käytössä uusimmat suunnitteluohjelmat. Meille on helppo tulla Espoosta, Helsingistä, Vantaalta ja muualta Uudeltamaalta. Olemme avoinna Ma - Pe 10.00 - 18.00, La 10.00 - 15.00.

Toimialue:Helsinki
Yhteystiedot: Kauppias, Joni Tuominen
(09) 8194 560, 040 516 4684
(09) 8194 5611 (fax)

 

Pelti- ja Rautatyö Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltitöitä, rautarakennetöitä

Tarjoamme korkealaatuisena käsityönä valmistetut peltityöt sekä rautarakennetyöt. Valmistamme ja asennamme peltikatot, listoitukset, katokset, aidat sekä teräsovet. Loman Pelti tekee ilmastointiasennukset, ilmastoinnin saneeraukset, kanavien- ja osien valmistukset, ilmastoinnin mittaukset ja säädöt sekä muut alan työt. Palvelemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Tutustu tarjontaamme tarkemmin kotisivuillamme. Toimialue: Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Vantaa ja Espoo.

Sijaintikunta:Helsinki
Toimialue:Helsinki
Yhteystiedot: Johdon assistentti, Terhi Tuominen
020 757 9277

 
 

Suomen Yrittäjät ry HELSINKI

Elinkeinoelämän järjestö

Suomen yrittäjät ry parantaa yrittäjien asemaa, yrittämisen edellytyksiä sekä rakentaa Suomesta yrittäjyyden yhteiskuntaa.

Sijaintikunta:Helsinki
Yhteystiedot: Lainopillinen asiamies, Risto Tuominen
(09) 2292 2956
(09) 2292 2980 (fax)

Sihteeri, Susanna Tuominen
(09) 2292 2971
(09) 2292 2980 (fax)

 

Varova Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Huolintaa, rahtausta, tieliikenteen tavarankuljetusta

Varova on suomalainen perheyritys, joka palvelee vienti- ja tuontiyrityksiä kaikissa kansainvälisiin kuljetuksiin, huolintaan ja logistiikkaan liittyvissä asioissa. Asiakkaidemme käytössä on maailmanlaajuinen kuljetus- ja logistiikkaverkosto. Palveluihimme kuuluvat Euroopan maantiekuljetukset, merirahti, lentorahti, projekti- ja erikoiskuljetukset, Venäjän kuljetukset, huolinta, varastointilogistiikka ja e-palvelut.

Sijaintikunta:Helsinki
Aihepiiri:tuonti
Yhteystiedot: Varova Oy - Pääkonttori, Lautatarhankatu 6 00580 HELSINKI
09 773 961

 
 

RAO Nordic Oy HELSINKI

Sähkö

RAO Nordic Oy perustettiin vuonna 2002 Helsinkiin Inter RAO UES:n 100 % omistamaksi suomalaiseksi tytäryhtiöksi. Yrityksemme käy sähkökauppaa sekä kahdenvälisesti että pörsseissä. RAO Nordicin tavoitteena on tehdä läheistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja auttaa heitä heidän eritystarpeidensa määrittelyssä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa etsimme tuotteet, jotka parhaiten palvelevat heidän tarpeitaan. Tarjoamme laajan valikoiman strukturoituja tuotteita räätälöitynä asiakkaillemme.

Sijaintikunta:Helsinki
Aihepiiri:Sähkön tuontia Venäjältä
 
 

BBi Suomi-Finland Turku Oy HELSINKI

Kielikoulutusta

Better Business international, BBi, on kansainvälinen viestintäyritys, joka tarjoaa kielikoulutusta, kielitaitomittauksia, monikulttuurikoulutusta ja käännöspalveluita. Meillä on alalta yli 25 vuoden kokemus, ja yrityksellä on toimipisteitä Pohjoismaissa ja Espanjassa. BBi:n tehtävänä on toimia kansainvälisten yritysten joustavana yhteistyökumppanina.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Lattiaässät Oy HELSINKI

Lattian päällystystä

Yhteystiedot: Varasto ja kuljetukset, Timo Tuominen
040 580 3625

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus