:

Urheiluseurat

Urheiluseura · urheiluseurat · urheiluseuroja · Helsinki

Hakuehdolla urheiluseurat löytyi yhteensä 3 yritystä.

 

Helsingin Kiekko-Tiikerit ry HELSINKI

Urheiluseura

Helsingin Kiekko-Tiikerit ry on etelähelsinkiläinen jääkiekkoon erikoistunut jääurheiluseura, jossa tavoitteena on liikunnan ilo. Seurassamme pelaa tällä hetkellä kolme juniorijoukkuetta, miesten III div. joukkue sekä pelaajien äideistä muodostettu "mimmijoukkue".

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

HELSINGIN KOJOOTIT KOJO R.Y. VANTAA

Urheiluseura

Jääkiekkoseura Helsingin Kojootit Kojo Ry perustettiin 1974. Kojon toiminta-ajatuksena Nuori-Suomi hengessä on tarjota mm. onnistumisen elämyksiä jääkiekon/ harrastamisen kautta, sosiaalisuuteen kasvattaminen, urheilullisen elämäntavan omaksuminen, joukkueen johon on mukava mennä ja olla, auttaa kehittymään jääkiekkoilullisesti lapsen halujen ja kykyjen edellyttämällä tavalla ja antaa mahdollisuuden jääkiekkoharrastukseen kohtuullisin kustannuksin.

Toimialue:Helsinki
 
 

HELSINGIN JOKERIT RY

Urheiluseura

Helsingin Jokerit ry. on lapsi- ja nuorisojääkiekkoseura joka vastaa joukkueista A-junioreista alaspäin jokaisessa ikäluokassa. Nuorimmat joukkueet kootaan lasten ollessa noin 6-vuotiaita. Alle kouluikäisille järjestetään toimintaa luistelukouluissa. Seura tarjoaa jokaiselle toimintaansa mukaan tulleelle lapselle mahdollisuuden jääkiekkoilun harrastamiseen. Koulutettujen ohjaajien ja valmentajien johdolla lapset perehdytetään jääkiekkoilun perustaitoihin.

Toimialue:Helsinki
 

Muuta hakua

Tuotteet ja palvelut Helsingistä:

Yritykset ja organisaatiot Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus