Valokuvaamot

Valokuvaamo · valokuvaamot · valokuvaamoja · valokuvaamoita · Helsinki

Hakuehdolla valokuvaamot löytyi yhteensä 259 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Asematunnelin Kuvapiste / Kuvatehdas HELSINKI

Valokuvausliike

KUVATEHDAS kaikki kuvasta. Digikuva, sisustustaulu ja julistekuva. Värifilmin kehitys, diafilmin kehitys ja mustavalkofilmin kehitys. Valokuva dia, nega, tiedosto, cd muistikortilta. Painatuspalvelu t-paitaan, mukiin, palapeliin, ostoskassiin, hiirimattoon, tai vaikka ruokalappuun tallennukset cd:lle. Kuvakirja PDF-tiedostosta. Passikuvat, viisumikuvat, henkilökuva, muotokuva, tuotekuvaus ja yo-kuvaus.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Helsingin Kameragalleria Oy HELSINKI

Valokuvausliike

Optotek on perinteinen, uusien ja käytettyjen kameroiden erikoisliike. Meiltä löydät uusimpien digikameroiden ja perinteisten kameroiden lisäksi paljon hyväkuntoisia käytettyjä laitteita. Lisäksi valikoimissamme on myös skannerit, tulostimet, tulostusmateriaalit ja muut digikuvaajan perustarvikkeet.

Sijaintikunta:Helsinki
 
 

Pasilan Kuva Oy HELSINKI

Valokuvausliike

Viralliset passikuvat tyytyväistakuulla! Palveleva fotokauppa Pasilan asemalla - Fotoliike.fi.

Sijaintikunta:Helsinki
Palvelu:valokuvaamo
 
 

Studio Vihtkari NUMMELA

Valokuvausliike, valokuvaamo, valokuvausstudio

Studio Vihtkari on kuvannut upeita kuvia jo viisikymmentä vuotta. Raikkaat ja tyylikkäät lapsikuvat, hääkuvat, perhekuvat, valmistujaiskuvat tai muotokuvat studiossa tai miljöössä. Studio sijaitsee aivan Nummelan keskustassa ja vieressä on hyvin paikoitustilaa. Liikkeessämme digikuvien, filmikuvien ja paperikuvien tulostus, muokkaus, yhdistely sekä korjailupalvelu. Voimme restauroida vanhoista kuvista uusia, myös suurennoksia.

Toimialue:Helsinki
 
 

Studio Onni HELSINKI

Valokuvaamo

Studio Onni on vuonna 2004 perustettu moderni valokuvaamo. Yrityksen toiminta perustuu yhden naisen rakkauteen ja intohimoon valokuvausta kohtaan. Voitte siis olla varmoja, että kuvaukseen panostetaan aina täysillä oli kyseessä sitten iso tai pieni kuvaus. Studio sijaitsee Pasilan konepaja-alueella (sisäänkäynti on alueen ulkopuolelta, Traverssikujalta), mutta miljöökuvauksia tehdään ympäri Uuttamaata. Studio Onni on erikoistunut muotokuvaukseen tai oikeammin ihmisten kuvaamiseen eri tilanteissa

Sijaintikunta:Helsinki
Palvelu:valokuvaamo
 
 

Terhi Syvänen Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Valokuvaaja

Terhi Syvänen Oy - Olen päiväkotikuvauksiin erikoistunut valokuvaaja. Valokuvauspalveluihini kuuluu myös: lapsikuvaus, henkilökuvaus, perhekuvaus, ylioppilaskuvaus, rippikuvaus, hääkuvaus sekä muotokuvaukset studiossa ja miljöössä. Toimialue pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo ja Vantaa. Tervetuloa!

Sijaintikunta:Helsinki
Hakusana:valokuvausliike, valokuvaamo
Toimialue:Helsinki
 

Muuta hakua

Ammattilaiset Helsingistä:

Liikkeet ja toimipaikat Helsingistä:

Tuotteet ja palvelut Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.