:

Yliopistot

Yliopisto · yliopistot · yliopistoja · Helsinki

Hakuehdolla yliopistot löytyi yhteensä 11 yritystä.

 

Valmennuskeskus HELSINKI

Koulutusta

Sivuiltamme löydät tiedot valmennuskursseista, valintakokeista, pyrkimisestä sekä eri alojen opiskelusta ja työelämästä. Voit olla meihin yhteydessä kaikissa näihin liittyvissä kysymyksissä. Käy katsomassa kotisivuiltamme alakohtaiset esittelyvideot. Samassa osoitteessa toimiva Valmennuskeskus Public tarjoaa yrityksille ja julkiselle sektorille koulutus-, konsultointi-, valmennus-, outplacement- ja uraohjauspalveluja.

Sijaintikunta:Helsinki
Kohderyhmä:yliopisto haku
 
 

Helsingin Yliopisto HELSINGIN YLIOPISTO

Yliopisto, julkisia palveluita, nähtävyys

Helsingin yliopisto on Suomen suurin ja monitieteisin yliopisto. Se perustettiin vuonna 1640 ja siirrettiin Helsinkiin vuonna 1828. Tiedekuntia on yksitoista. Tutkinto-opiskelijoita on 38 000, henkilökuntaa 7 600. Yliopistossa suoritetaan vuosittain lähes 4 300 tutkintoa, joista tohtorintutkintoja lähes 400. Päämääränä yliopistolla on olla yksi Euroopan parhaita monitieteisiä tutkimusyliopistoja.

Sijaintikunta:Helsinki
Palvelu:yliopisto
 
 

Luonnontieteellinen keskusmuseo HELSINGIN YLIOPISTO

Museo, julkisia palveluita, nähtävyys, kulttuuri

Luonnontieteellinen keskusmuseo on Helsingin yliopiston alainen tutkimuslaitos ja yksi maamme keskusmuseoista. Tehtävänään sillä on vaalia alansa kansalliskokoelmia, jotka palvelevat tutkimusta ja valistusta sekä yliopiston laitosten syventävää opetusta. Luonnontieteellisellä keskusmuseolla on kaksi erillistä näyttelytilaa Helsingin keskustassa: Kasvitieteellinen puutarha ja Geologian museon mineraalikabinetti.

 

Muuta hakua

Tuotteet ja palvelut Helsingistä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Helsingin Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus