:
Käyntiosoite Pasilankatu 2
00240 HELSINKI
Puhelin 050 400 1236
Internet http://www.hoitokotipaivakumpu.fi
Sähköposti
Y-tunnus 2154142-0

Toimiala

Hoitokoti

Kuvaus

Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa ympärivuorokautisia elämäniloa tuottavia hoito- ja hoivapalveluja turvallisissa ja kodinomaisissa ryhmäkodeissa. Hoitokotimme on tarkoitettu päivittäisissä toiminnoissaan apua tarvitseville. Toiminta tehostetun palveluasumisen ryhmäkodeissamme perustuu Elämänilon toimintafilosofiaan, yksilölliseen ja kuntouttavaan hoitotyöhön sekä yhteisöllisyyden kehittämiseen. Ammattitaitoiset hoitajat ovat turvaamassa asukkaiden arjen sujumista ympäri vuorokauden.

Lisätietoa Yksikkömme sijaitsevat Paloheinässä, Itä-Pasilassa, Länsi-Pasilassa, Vuosaaressa, Arabianrannassa ja Malmilla. Tarjoamme palveluitamme ryhmäkodeissamme erilaisille asiakasryhmille kuten senioreille, työikäisille muistisairaille ja kehitysvammaisille.

Olemme täysin kotimainen vuonna 2001 perustettu perheyhtiö. Hoitokoti Päiväkumpu -konserniin kuuluu myös kotisairaanhoitoa, kotihoitoa ja asiointiapua pääkaupunkiseudulla tarjoava Kotihoito Päiväkumpu sekä kotisiivouspalveluita pääkaupunkiseudulla tarjoava Kotisiivous Päiväkumpu.

Hoitokoti Päiväkummun toiminta on sertifioitu ISO 9001:2008 laatujärjestelmän mukaisesti.

Paloheinän yksikössämme sijaitsee päivätoimintapiste Sointula, joka tarjoaa elämäniloista toimintaa ja kuntoutusta kotona asuville. Ryhmien ohjelmat suunnitellaan asiakkaiden toiveiden ja toimintakyvyn pohjalta. Yhdessäolon ja jutustelun lisäksi ohjelmassa on paljon virikkeellistä toimintaa, esim. ulkoilua, erilaisia kädentaitoja, pelejä, tuolijumppaa jne. Tarjoamme päivän aikana aamupalan, lounaan sekä iltapäiväkahvin kahvileipineen. Järjestämme kuljetuksen aamulla kotoa päivätoimintapisteeseen ja iltapäivällä takaisin kotiin. Helsingin kaupungin myöntämät vanhusten päivätoiminnan palvelusetelit käyvät meillä.Toimipaikat

Hoitokoti Päiväkumpu Oy

Pasilankatu 2

00240

HELSINKI


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus