:
Käyntiosoite Eteläranta 2 (Kauppatori, Vanha Kauppahalli)
00100 HELSINKI
M/s Doris -laiva, laituri
2
Puhelin (09) 6874 5050
Internet http://www.ihalines.fi
Sähköposti
Y-tunnus 0783651-3
Suomen Yrittäjien jäsen Kauppakamarin jäsen

Toimiala

Ravintola, risteilyjä

Kuvaus

IHA Lines Oy Helsinki Cruises tarjoaa upeaa ohjelmaa aivan keskeltä kaupunkia. Tervetuloa kokemaan elämyksiä Helsingin saaristossa. Suuren m/s Doris -laivan lounas- ja illallisristeilyt Kauppatorilta. Tasokas ravintola: kuuluisa merilounaspöytä sekä à la carte, A-oik. Lisäksi tilausristeilyt yrityksille, ryhmille ja juhlan aikaan! Useita eri aluksia. Järjestämme luotettavasti yritystilaisuudet, elämykset, virkistys- ja tiimipäivät, syntymäpäivät, häät, juhlat... Söderskärin majakka.

Lisätietoa • Jätä kiireet Kauppatorille ja nauti Helsingin kesästä! Tule ystävien ja työkavereidesi kanssa, tuo perhe tai asiakkaat. Risteily irroittaa arjesta. Helsingin poikkeuksellisen upeaa saaristoa kelpaa esitellä myös kesävieraille sekä kansainvälisille kävijöille.

• Upeiden maisemien lipuessa aivan silmienne ohi, voitte nauttia myös aidon laivakeittiön herkuista. Miltä maistuisikaan lohileipä tai kakkukahvit, tai lounas salongissa ikkunapöydässänne. Kolmannen kerroksen yläkannella voitte ihailla saaristoa ja kokea puhtaan meri-ilman tuoksun ja Helsingin yli 300 saaren saariston sokkeloiset näkymät. Tervetuloa nauttimaan!

• Suomenlinnan linnoitukset, kaupungin hienostoalueet, herraskaiset vanhat huvilat ja uljas saaristoluonto avautuvat erityisen upeina eteesi Doris-laivalla. Katso lisää: www.ihalines.fi. Tervetuloa!

Tuotteet ja palvelut

Palveluitamme

juhlatilat, kokoustilat, laiva, laivaristeilyt, risteilyt, yritystilaisuudet

Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus