:
Käyntiosoite Bulevardi 6 C 13
00120 HELSINKI
Postiosoite PL 313
00121 HELSINKI
Puhelin (09) 642 319
Internet http://www.mfabrik.fi
Y-tunnus 1730623-3


Toimiala

Mobiilipalveluita

Kuvaus

Toimitamme asiakkaillemme mobiililaitteille optimoituja internet-palveluita. Kehittyneiden tuotteidemme ja laajan asiantuntemuksemme ansiosta yritykset palvelevat asiakkaitaan ajasta ja paikasta riippumatta.

Lisätietoa Toteutamme yrityksesi mobiilipalvelut asiantuntemuksella

Kehittämämme tuotteet ja palvelut pohjautuvat pitkään ja laajaan kokemukseen mobiilimaailman haasteista. Matkapuhelimien ja muiden mobiililaitteiden pienistä ruuduista huolimatta hyvän käyttäjäkokemuksen luominen sekä toiminnallisesti käyttökelpoisen palvelun toteuttaminen eroaa työasemille ja kannettaville tietokoneille suunnatuissa sivustoissa. Mobiilipalveluita varten pitää yhdistää erilaisia tietolähteitä ja -palveluita nopeasti toimivaksi kokonaisuudeksi. Kuluttajien on voitava käyttää mobiilipalveluita lähes samoin kuin PC-laitteillakin; hyödyntämään ja kuluttamaan sisältöjä, jakamaan tietoa sosiaalisissa verkostoissa, asioimaan ja antamaan palautetta, sekä tekemään ostoksia käyttämällä perinteisiä verkkomaksumenetelmiä.

Tuotteidemme ja asiantuntemuksemme ansiosta vaativatkin mobiilipalvelut voidaan toteuttaa nopeasti ja tehokkaasti.
Kustannustehokkuus laitteettomasta toimituksesta

Tarjoamme ratkaisujamme ohjelmistovuokrausperiaatteella (SaaS, Software as a Service). Palvelumallimme ansiosta monipuolisten mobiilipalveluiden toteuttaminen on kustannustehokasta ilman raskaita etupainotteisia laite- ja ohjelmistoinvestointeja. Palveluiden laajentuessa ja käytön kasvaessa käytössä oleva palvelukapasiteetti kasvaa joustavasti. Ympärivuorokautinen järjestelmävalvontamme minimoi mahdolliset käyttökatkokset ja varmistaa palveluiden toimivuuden.

Huolettomuus tulevaisuudesta

Mobiiliteknologiat kehittyvät jatkuvasti, samoin kuin käyttäjien tavat hyödyntää erilaisia mobiilipalveluita. Toimintamallimme ansiosta voimme tuoda helposti uudet teknologiset ratkaisut kaikkien asiakkaidemme käyttöön heti tarpeen ilmentyessä. Tietotaitomme on myös käytettävissä mietittäessä uusia tulevaisuuden palveluita.

Palvelut

Tuotteidemme lisäksi tarjoamme myös näitä tukevia palveluita jotta voisimme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti.

Kaikki tarjoamamme palvelut, aina mobiilistrategioista ja liiketoiminnan kehityksestä projektinhallintaan sekä ratkaisujen tukipalveluihin asti, tukevat asiakkaidemme tavoitteita ja visioita. Mobiilikäyttäjien – asiakkaiden – luodessa uusia markkinoiden toimintatapoja joutuvat asiakkaitaan palvelevat yritykset entistä monimutkaisempien tietohallintatarpeiden eteen. Tämän kompleksisuuden hallitsemiseksi mFabrik tarjoaa erilaisia palveluita tuotteidensa ja asiakkaidensa tueksi.

Yhteystiedot

Toimitusjohtaja
Tom Lindfors

0500 606 856


Tuotteet ja palvelut

Toiminimemme on

MFabrik Services Oy

Toimipaikat

MFabrik Services Oy

Bulevardi 6 C 13

00120

HELSINKI

Mfabrik Holding Oy

Bulevardi 6 A 23

00120

HELSINKI

Mfabrik Oy

Eteläinen Makasiinikatu 5 B 17

00130

HELSINKI

Mfabrik Production Oy

Eteläinen Makasiinikatu 5 B 17

00130

HELSINKI

Red Innovation Oy

Puutarhakatu 13

90130

OULU


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus