:
Käyntiosoite Aleksanterinkatu 17
00100 HELSINKI
World Trade Center
Puhelin 010 581 1700
Internet http://www.midasequities.fi
Sähköposti
Y-tunnus 2394298-1


Toimiala

Yritysneuvontaa, liikkeenhoidon konsultointia, yritysjärjestelyä, rahoituspalveluita

Kuvaus

Tarjoamme yrityksen omistajien ja johdon neuvonantopalveluita laajalla skaalalla. Palveluihimme kuuluvat - yritysmyynnit - sulautumisjärjestelyt - yritysostot - arvonmääritykset - yritysjohdon strateginen neuvonanto Neuvomme asiakkaitamme investointi- ja projektirahoituksen järjestämisessä sekä kasvu- ja yrityskaupparahoitushankkeissa. Toimimme projektinjohtajana ja taloudellisena neuvonantajana listautumisjärjestelyissä johtaviin eurooppalaisiin kasvuyhtiöpörsseihin.

Lisätietoa Hoidamme yritys- ja rahoitusjärjestelyt yrityksille, yksityisille sijoittajille, pääomasijoitusyhtiöille ja institutionaalisia sijoittajia.
Neuvontapalvelumme opastavat yritysmyynneissä ja -ostoissa, sulautumisjärjestelyissä, arvomäärityksissä ja strategisessa johtamisessa.
Autamme investointi- ja rahoitusjärjestelyissä ja olemme ammattilaistaho eri alojen kasvun varmistajana.
Haluamme luoda pitkiä asiakassuhteita, sitoutua pitkäjänteiseen toteutukseen asiakasprojekteissa ja luoda hyvät kasvuolosuhteet asiakkaillemme.
Yrityksen myyminen, ostaminen, listautumis- tai rahoitusjärjestelyt ja strateginen neuvonanto ovat rautaista osaamistamme.
Myymässä yritystä?

Yrityksen myyminen vaatii vankkaa taustatyötä ja paneutumista. Tavoitteemme on löytää potentiaaliset, hyvän maksukyvyn omaavat ostajat, jotka saavat ostotilanteessa myös itse yrityksestä kattavan aineiston liiketoiminnan jatkamiseksi. Olemme mukana yritysmyynnin kaikissa askeleissa alusta loppuun asti.

Ostamassa yritystä?

Hoidamme ostotoimeksiantoja ja sulautumishankkeita vankalla ammattitaidolla. Kartoitamme asiakkaamme strategiset tavoitteet ja käytämme omaa kontaktivierkostoamme kohdemarkkinoiden kartoittamiseen.
Ostokohteet tutkitaan huolella ja luottamuksella . Due dilligence -prosessimme havainnollistaa laajasti oston riskit sekä lisäarvoa tuovat ratkaisut.
Liiketoimintamahdollisuudet niin oston kuin sulautumisprosessin yhteydessä avataan eri näkökulmia käyttäen.

Etsitkö listautumishankkeen koordinoijaa?

Olemme taloudellinen neuvonantaja ja hankkeen projektijohtaja listautumishankkeissa. Listautumishankkeen prosessi vaatii aina tarkkaa järjestelyä, strategiahallintaa sekä taustojen vahvaa tutkimista.
Onnistuneen listautumisen ytimessä on listalleottoesite, jossa määritellään listautumisen perusteet ja tavoitteet, yhtiön ja osakkeen hinnoittelu, listautumisstrategia ja -toteutus. Listaukselle asetettuja tavoitteita seurataan systemaattisesti. Autamme asiakastamme toimintasuunnitelman luomisessa sekä operatiivisen liiketoiminnan kysymyksissä ja mahdollisuuksien kartoittamisessa.

Apua rahoitusjärjestelyyn?

Kasvu, investointi, yritysostot tai muut uudelleenjärjestelyt vaativat toisinaan kattavan rahoitusjärjestelyn toteutuakseen. Toteutamme asiakkaamme kanssa rahoitushankkeen raamit sekä sen tavoitteet.
Pääomarakenteen suunnittelu sekä tarpeiden analysointi tuottavat hyvän tuloksen. Kattava kontaktipintamme takaa meille optimaalisen paikan rahoitusjärjestelyasiantuntijana.

Strategista neuvonantoa eri tilanteisiin

Neuvonantomme tarjoaa työvälineitä liiketoiminnan sujuvaan integrointiin ja yrityksen eri prosesseihin.
Ratkaisemme tuotanto- ja jakeluketjujen ongelmia, liittoumien välisiä eturistiriitoja, suunnittelemme muutostarpeita ja uusia ratkaisumalleja toimintatapoihin. Haluamme olla asiakastamme varten, neuvoen ja ohjaten, kohti menestyksekästä ja toimivaa päämäärää.

Yhteystiedot

Chairman, Senior Partner
Turo Levänen

050 569 7626

Senior Partner
Jukka Koski

050 548 4377

Senior Partner
Pekka Virtanen

050 367 7923

Senior Advisor
Esa Manninen

040 198 9970

Senior Advisor
Lasse Koivunen

040 531 1800


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus