:

Edustava näkyvyys välittää hyvää yrityskuvaa

Lakiasiaintoimisto Johanna Karkia Oy on tuottanut lainopillisia palveluja sekä yksityishenkilöille että yrityksille vuodesta 2005. Erilaisiin internethakemistoihin tutustuttuaan Karkia päätti hankkia näkyvyyden Opasmedialta, koska palvelu oli hänen mielestään edustavan näköinen.

— Internetin suosio kasvaa jatkuvasti, ja valtaosa ostopäätöksistä tehdään internetissä. Minulle on yrittäjänä tärkeää, että olen löytänyt yhteistyökumppanin, joka välittää internetissä yrityksestäni oikean yrityskuvan asiakkaille ja huolehtii siitä, että yritys näkyy verkossa hyvin. Voin itse keskittyä pääasiaan eli asiantuntijatyöhön, kertoo Johanna Karkia.

Tärkein palvelusta saatu hyöty on helppo nimetä: asiakkaat.

— Yritysoppaan sivut löytyvät hyvin, kun googlettaa palveluja. Kysyn usein asiakkailta, mistä he palveluni löysivät, ja usein sanotaan että internetistä. Yritysopas pitää yritykseni erittäin hyvin esillä.

— Ei ole tärkeää vain se että näkyy, vaan se miten näkyy. Erityisesti tällä alalla luotettavan kuvan antaminen on tärkeää, ja Yritysopas onnistuu siinä.

Onnistunut ja luotettava yhteistyö laajenee

Johanna Karkia on ollut tyytyväinen palveluun, ja yhteistyö onkin laajennut jatkuvasti.

— Lähdin aikoinaan liikkeelle aloittelijan paketilla eli viidellä hakusanalla, ja nyt tilasin panoraamapaketin. Uskon että näkyvyys auttaa kasvattamaan liikevaihtoa, sillä netin kautta tulee paljon asiakkaita, ja juuri Yritysopas pitää yrityksen hyvin esillä sekä välittää hyvää yrityskuvaa.

Lakialalla on hyötyä siitäkin, että Helsinkioppaassa on näkyvillä kattavasti sekä yksityinen että julkinen sektori.

— Tällä alalla on paljon tekemisissä poliisin, oikeuslaitoksen ja muiden eri viranomaisten kanssa. On hyvä, että viranomaiset löytävät palveluni ja tulee sinnekin suuntaan tunnettuutta, miettii Karkia.

Saavutetut hyödyt

  • » Lakiasiaintoimisto Johanna Karkia yrityshaussa
  • » näkyvyys tuo asiakkaita ja lisää liikevaihtoa
  • » yrittäjä voi rauhassa keskittyä omaan alaansa, kun ammattilaiset hoitavat markkinoinnin
  • » palvelu on edustava ja välittää oikean kuvan yrityksestä
  • » yhteistyö on luotettavaa ja sitä pystyy koko ajan laajentamaan

Referenssit

Edustava näkyvyys välittää hyvää yrityskuvaa
Lakiasiaintoimisto Johanna Karkia Oy / Johanna Karkia
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus