:
Käyntiosoite Mittatie 25
01260 VANTAA
Puhelin (09) 341 7270
Faksi (09) 341 1120
Internet http://www.teksor.fi
Sähköposti
Y-tunnus 2698146-8

Toimiala

Konepaja, metallin työstöä, alihankintakoneistuksia

Kuvaus

Vaativaa CNC-sorvausta sarjatuotantona sekä tankoautomaateilla. PED:n mukaiset haponkestävät kierteelliset putkenosat ja sorvatut putkikaulukset.

Lisätietoa Olemme vuonna 1969 konepajatoiminnan aloittanut koneistuspalveluja ja haponkestäviä putkenosia tuottava perheyritys, joka toimii Vantaalla omissa 1300 neliön tuotantotiloissaan. Liikevaihtomme on vuonna 2014 3 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme on 18 henkilöä.

Teksor Oy
Haponkestävän ja ruostumattoman teräksen työstöön erikoistunut konepaja, jonka vahvuutena on tehokas sarjatuotannon hallinta ja pitkälle viety automaatio. Perheyrityksenä meille on erityisen tärkeää avoimet ja luottamukselliset suhteet asiakkaisiimme ja tavarantoimittajiimme. Ne luovat edellytykset toimintamme jatkuvalle kehittämiselle vastaamaan yhä paremmin asiakkaidemme tarpeita sekä kilpailukykymme säilyttämiselle globaaleilla markkinoilla.

TOIMINTA-AJATUS
Tavoitteena on saavuttaa asiakkaittemme luottamus toimittamalla alihankintapalveluja ja haponkestäviä putkenosia, jotka
• ovat täysin asiakkaiden piirustuksien ja teknisten vaatimusten mukaisia
• täyttävät ostajan vaatimukset laadun, hinnan ja toimitusajan suhteen
• ovat käytössä olevien standardien ja lakisääteisten vaatimusten mukaisia
• saadaan aikaan taloudellisesti kannattavasti.

Pyrimme tekemään ostamisen asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja selväksi.

LAATU
Saavuttaaksemme päämäärämme olemme luoneet ISO 9001: 2008 mukaisen laatujärjestelmän. Johto ja henkilökunta ylläpitävät ja kehittävät laatujärjestelmäämme jatkuvasti ja se on Inspecta Oy:n sertifioima. Keskeisessä roolissa koko toiminnassamme on tuotannonohjausjärjestelmä, jonka avulla voimme valvoa tuotteen valmistumista materiaalitilauksesta toimitukseen.

Toinen keskeinen tekijä laaduntuottokyvyssä ja toimitusvarmuudessa on mielestämme ammattitaitoinen ja työssään viihtyvä henkilökunta. Olemmekin kiinnittäneet suurta huomiota henkilökuntamme koulutukseen ja työtilojemme turvallisuuteen. Haluamme huolehtia myös ympäristöstämme, kierrätämme koneistuksessa syntyvän metallilastun ja toimitamme käytetyt öljyt ja emulsiot asianmukaiseen jatkokäsittelyyn.

Seuraamme päämääriemme toteutumista toiminnan keskeisten tunnuslukujen avulla ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti saavuttaaksemme tavoitteemme.

Yhteystiedot

Myyntijohtaja
Patrick Sederholm

(09) 3417 2711


Toimipaikat

Teksor Oy

Mittatie 25

01260

VANTAA

Teksor Oy

Måttvägen 25

01260

VANTAA


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus