:
Käyntiosoite Putkikatu 18
21110 NAANTALI
Puhelin 0500 969 143
Faksi (02) 438 9169
Internet http://www.tosemetal.fi
Sähköposti
Y-tunnus 2366830-2
Kauppakamarin jäsen


Toimiala

Metallituotteiden valmistaja

Kuvaus

Olemme ovikatos valmistaja sekä metallin alihankintaa tekevä yritys Naantalissa. Valikoimaan kuuluvat mm. pyöräkatokset, ovikatteet, talon katokset sekä pihakatokset. Yritys valmistaa myös savupiipun suojahatut, piippuputket sekä venepukit että erilaiset ohutlevytyöt. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö tai kotisivuillamme olevan kaavakkeen kautta!

Lisätietoa Alihankinta

Tosemetal:n päätoimialat ovat ohutlevytuotanto ja teräs- ja rautarakennealat. Alihankintatoiminta suuntautuu mm. laivanrakennus-, rakennus-, ilmastointi- ja sähköalan yrityksille.

Savustimet

Mikään ei maistu yhtä hyvältä kuin omin käsin vasta pyydetty ja loimutettu kala. Jätkän loimusavustimella valmistuvat myös liharuuat ja kasvikset. Koko ateria kypsyy vähällä vaivalla samalla savustimella. Jätkän loimusavustin sopii nimensä mukaisesti loimutukseen, savustukseen ja myös grillaukseen. Valitse itsellesi sopivin Jätkä käyttötapojesi mukaan. Loimusavustimet valmistetaan kiiltohehkutetusta, ruostumattomasta teräksestä. Loimun mukana saat hyödyllisen käyttö- ja ruokaohjevihkosen.


Jätkänkynttilät

Jätkänkynttilöillä valaiset pihaa, pihatietä ja sisäänkäyntiä. Useammalla Jätkänkynttilällä voit luoda kauniita valaistuja ryhmiä. Jätkänkynttilöiden läpileikatut tähtikuviot lisäävät tulen ilmettä. Jätkänkynttilät sopivat kaikkien ulkotulien ja halkojen polton suojaksi. Teräksestä valmistettu suojus on paloturvallinen; se ei kaadu kovassakaan tuulessa ja estää siten ulkotulen kaatumisen ja tulen leviämisen. Helppokäyttöinen suojus suojaa tulta myös sateelta ja sammumiselta. Jätkänkynttilät valmistetaan kiiltohehkutetusta ruostumattomasta teräksestä.


Savupiipun sisäputket

Savupiipun parempaan vetoon ja yleisestikin toiminnan parantamiseen on helppo ja halpa ratkaisu: savuputkeen sisään asennettava sisäputki. Sisäputken ja savupiipun väliin jäävän tilan voi eristää vaikka vuorivillalla. Rakenne on tukeva ja täyttää yleiset paloturvallisuusmääräykset. Tosemetal valmistaa savupiipun sisäputkia paloturvallisesta happoteräksestä. Toimitukseen mukana tulevat selkeät asennusohjeet. Sisäputken pituus 1000mm, etenemä n. 950mm.


Venepukit

Veneen talvitelakointi venepukkeja käyttäen on helppoa. Lujat pukit pitävät veneesi paikoillaan mantereen syysmyrskyissä hellästi ja varmasti. Tosemetal venepukit valmistetaan tukevasta rakenneteräksestä. Malli sopii kaikkiin tasaperäveneisiin.


Pyöräkatokset

Tosemetal:n valmistama teollinen rakennusmarkkinoiden uutuustuote, metallirakenteinen pyöräkatos suojaa polkupyörää säiden vaihtelulta sekä luo pihaympäristöstä miellyttävän vaikutelman isäntäväelle ja vieraille astua taloon peremmälle. Tosemetalin suunnittelema ja valmistama pyöräkatos sopii useisiin eri talomalleihin, niiden piha-alueisiin ja julkisivuihin. Pyöräkatos on kaunis katsella ja helppo käyttää. Tarvittaessa tuote räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti.


Savupiipun suojahatut

Tosemetal valmistaa piipun suojahattuja haponkestävästä teräksestä. Piipun hattu tehdään asiakkaalle mittatilaustyönä. Toimitukseen kuuluvat asennusohjeet ja kaikki kiinnitystarvikkeet.

Ovikatokset

Tosemetal:n suunnittelema ja tuottama ovikatos sopii useisiin eri talomalleihin ja niin puu-, tiili-, kuin rapattuihin julkisivuihin. Tarvittaessa ovikatokset räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Yhteystiedot

Juha Tossavainen

0500 969 143


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus